Svaštara

NAPRAVILA MATURSKU HALJINU OD STRANICA KNJIGA

Većina djevojaka mjesecima razmišlja o svojoj maturskoj haljini i provodi sate i sate tražeći onu koja će savršeno odgovarati.

haljina - Hayat

Haley Scotch je odlučila da uzme stvar u svoje ruke kada je riječ o njenoj maturskoj haljini i napravi je sama.

Naime, ova mlada djevojka svoju matursku haljinu napravila je od stranica knjiga o Hari Poteru, a za ovo remek-djelo bilo joj je potrebno čak četiri dana.

Željela sam da uradim nešto nesvakidašnje, a oduvijek sam bila opčinjena Harijem Poterom, pa je slijed okolnosti bio logičan – objašnjava ona i otkriva da joj je u cijelom procesu izdrade haljine pomogla i majka.
Kako kaže, knjige o Harry Potteru imaju posebno značenje za nju, jer su joj, naglašava, u određenom periodu života donijele mir.

Drugarice i svi drugari iz škole bili su oduševljeni kada su me vidjeli u haljini. Svi su okretali glave i pokazivali u mene. To je bio najluđi osjećaj koji sam ikada osjetila – osmjehom priča ova djevojka. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh