Svaštara

GDJE GOD DA ZAKORAČE, OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRATE NEVOLJE

Za njih se kaže da su nesrećna grupa znakova!

lepaisrecna

Neki znaci Zodijaka su rođeni pod srećnom zvezdom, dok onim drugima gotovo ništa ne ide od ruke.

Rak

Ljudi rođeni u ovom znaku svuda vide zlo i imaju problem da izađu iz svoje zone komfora. Postoje najmanje dva razloga zašto Rakovi nemaju sreće u životu.

Škorpija

Neverovatno je da neko može da baš toliko nema sreće… Život Škorpija je veoma haotičan, ali one se dobro snalaze u tome. Upravo zahvaljujući takvim prilikama, ove osobe imaju snažan karakter, znaju kako da budu jači posle svakog neuspeha.

Dakle, da, nemaju baš sreće u životu, ali ono čime mogu da se pohvale je da nikada ne odustaju i tim putem treba da nastave da bi “preokrenuli” svoju lošu sreću.

Vodolija

Za razliku od mnogih drugih, osobe rođene u znaku Vodolije znaju kako da se nose sa promenama. Štaviše, promene ih motivišu do te mere da oni zapravo stalno traže promene. U čemu je onda problem?

Pa, Vodolije toliko vole promene da se nigde i ni na čemu ne zadržavaju dovoljno dugo da ulove neku dobru priliku. Da bi imali više sreće, moraju da nauče da se duže drže jednog projekta/mesta/posla,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh