Svaštara

SKANDAL! POPULARNA VODITELJKA prodaje svoje IZNOŠENE GAĆICE – Više nije tajna: Evo KOLIKA je cijena (FOTO)

Sugej Abrego, 43-godišnja popularna meksička glumica i televizijska voditeljka, otkrila je tamošnjim medijima da se takođe upustila i u “prljav biznis” uz pomoć kojeg dosta zarađuje.

I Abrego je, eto, popustila ispred naleta “fetišista”, pa im danas prodaje svoje iznošene gaćice za 140 dolara po komadu (oko 250 KM).

View this post on Instagram

A post shared by SUGEY ABREGO (@sugeyabregotv)


Atraktivnu Meksikanku na Instagramu prati više od milion ljudi, a privatne poruke na toj platformi su je i podstakle da se upusti u trgovinu koju je opisala najboljom poslovnom odlukom u karijeri.

– Ma traže oni od mene na Instagramu svašta, često i fotografije stopala. A što se mojih gaćica tiče, kupci insistiraju na tome da budu neoprane. Nedeljno ih zapakujem minimum troje, a prve pošiljke sam počela da isporučujem u decembru – pohvalila se.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh