Svaštara

Maj donosi radost za 2 znaka Zodijaka: Mogli bi okusiti zalogaj sreće i finansijsko blagostanje

U toku narednog mjeseca, prema predviđanjima astrologa, dva znaka zodijaka bi mogli da okuse pravi zalogaj sreće i finansijsko blagostanje.

Sretna žena - eZadar.hr

Poznato je da novac i obilje istog, donosi samo pozitivna osjećanja. Astrolozi kažu da bi uprkos negativnom položaju Plutona i retrogradnog Merkura, ova dva znaka mogla itekako da uživaju. Škorpija: Vrlo je moguće da ćete baš vi postati pravi finansijski srećnici.

Imate mogućnost da trošite novac na sebe, svoju porodicu i prjatelje. Takođe i na svoje hobije, zabave i sve što budete željeli. Period pomračenja koji se predviđa neće uticati na vas u ovom periodu. Retrogradni Merkur je povoljan za ovaj znak zodijaka.

Dobićete na samopouzdanju i vaše unutrašnje sile će procvijetati. U maju mjesecu ćete imati mogućnost za realizaciju putovanja, a najviše poslovnih. One škorpije koje započenju nove projekte, takođe možete da očekujete sreću i uspjeh. Finansijska stabilnost je neminovna.

Strijelac: Vi ćete itekako imati mogućnosti da budete srećni u narednom mjesecu. Uticaj planeta će na vas imati najmanje udjela, u odnosu na sve znake zodijaka. Ovo se najviše odonosi na planetu Merkur, koja od polovine maja kreće samo put napretka.

Retrogradni Pluton neće uspjeti da vas natjera da odustanete od svojih ambicija. Ostaćete sposobni da ostvarite sve svoje želje i slobodni da se upoznajete sa različitim osobama. Nastavite da radite stvari koje vas čine srećnima.

Astrolozi ipak ukazuju da dolazi period pomračenja, ali da ćete ostati dosljedni i kada je ljubavni odnos u pitanju. Na finansijskom planu ostaćete stabilni, uprkos posljedicama pomračenja Mjeseca i dolaskom pomračenja Sunca. prenosi infopult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh