Svaštara

Detaljna sedmična astro analiza do 24.04 – Sreća bi mogla pratiti Rakove, Lavove i Škorpije

Donosimo vam detaljnu horoskopsku analizu za narednu sedmicu, pogledajte šta možete da očekujete na polju karijere i zdravlja.

stil

Ovan: Svoj rad ste usmjerili kako treba, i sada ćete to vidjeti i kroz rezultate. Rezultati neće biti senzacionalni, ali će biti itekako dovoljni da vidite da je vaš rad i trud na pravom putu. Zdravlje i savjet: Budite otvorenog uma i prepoznajte šta je to dobro, a šta ne.

Bik: Moguće je da ćete doći u situaciju da kriterijumi koji se traže od vas, budu zaista visoki. Nemate razlog da se plašite, jer imate sve kvalitete da biste ostvarili najbolje rezultate. Budite ono što jeste. Zdravlje i savjet za vas: Više uključite fizičku aktivnost i pripazite sa ishranom.

Blizanci: Važno bi bilo da u narednoj nedelji budite pozitivni, i ostavite snagu za potencijalne izazove koji dolaze. Pred vama su moguće razne mogućnosti i samo od vas zavisi kako ćete se pokazati. Savjet i zdravlje: Bilo bi dobro da meditirate.

Rak: Na polju karijere mogući su uspjesi, pogotovo ako ste zaposleni u sportskim, zabavnim i pedegoškim djelatnostima. Vaši talenti će biti prepoznati, i vaš rad cjenjen kao radnika. Zdravlje i savjet: Budite slobodni da budete ono što jeste.

Lav: U narednoj nedelji nećete moći puno uticati na neka dešavanja i imaćete osjećaj da je sve u rukama drugih. To i jeste tako, ali ne znači da neće biti kasnije u vašim. Da bi bili spremni, usavršavajte se i ostanite smireni. Zdravlje i savjet za vas: Budite optimistični i vjerujte u bolje sutra.

Djevica: Na polju karijere nađite u sebi snage i energije da obavite ono što morate. Nije najbolji period da postavljate ljestvicu visoko, jer vam je energija minimalna. Zdravlje i savjet za vas: Redovno opuštanje još uvijek je imperativ.

Vaga: Nije sve toliko teško kao što vam se čini na prvu. Nemojte sebi dodatno otežavati i previše se opterećavati. Više komunicirajte i tako ćete najbrže doći do rješenja. Zdravlje i savjet: Dopustite sebi relaksaciju.

Škorpija: Nakon određenih razmišljanja koje ste imali, sada ste krenuli naprijed. Polako ali sigurno gradite uslove da idete naprijed i radite nove projekte. Nosite pozitivnu energiju, koja može uticati i na ljude oko vas. Zdravlje i savjet: Ljudi vas vole, jer zračite dobrom energijom i samopouzdanjem.

Strijelac: Bilo bi poželjno da malo bolje analizirate stvari, tako bi vam puno toga bilo jasnije. Da biste bili uspješniji, morate da budete otvoreni za komunikaciju sa drugima. Nemojte zauzimati stav da ste Bogom dani. Zdravlje i savjet: Opustite se i primjenjujte jogu ili meditaciju.

Jarac: Na poslu ćete jasno osjetiti ko je tu za vas, a ko vas baš i ne voli. Ostanite u miru i sa jednim i sa drugima. Držite se svog posla i svojih pravila. Zdravlje i savjet za vas: Šetajte na svježem zraku i potom dobro se naspavajte.

Vodolija: U narednoj sedmici na polju karijere budite borbeni. Možda će vam se činiti da vas pritišću sa svih strana, ali zapravo su to izazovi na koje treba da odgovorite što bolje, da bi i rezultati bili takvi. Zdravlje i savjet: Moguća osjetljivost na promjene temperature i klime.

Ribe: Saradnja sa uglednim ljudima bi mogla da vam donese benifite. Vi ćete biti neko, ko je veoma važan za njihove poslove. Ne budite skromni i izrazite svoje ambicije i uslove. Budite svijesni svoje pozicije, ali i prilike koja vam se nudi. Savjet i zdravlje: Budite u pokretu i umjerni u konzumacijama,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh