Svaštara

Tanke usne su ženstvene i privlačne: 7 ženskih “nedostataka” koje mnoge muškarce privlače

Ono što mnogim ženama izgleda kao nedostatak mnogim muškarcima je u potpunosti prihvatčjivo, pa čak i simpatično.

Žena - Infpult.info/

Neke stvari na koje žene ne obraćaju mnogo pažnje neki muškarci smatraju simpatičnima i privlačnima. A ovo su neke od njih: 1. Stomačić. Muškarci uopšte nisu opčinjeni trbušnjacima na ženi kao što to mnoge žene misle. Stomačić je za njih poptuno prirodan i prihvatljiv.

Zato, nemojte sebi stvarati komplekse tamo gdje ih nema. 2. Široka ramena. Mnoge žene koje ih imaju smatraju da je ovo veliki nedostatak, ali mnogi muškarci takve žene smatraju jako privlačnima. 3. Malene grude.

Ne maštaju svi muškarci o Pameli Anderson, zato nemojte sebe posmatrati kroz nedostatke koji zapravo i nisu nedostaci. 4. Strije. Mnogi muškarci uopšte ne obraćaju toliko pažnje na strije kao što to žene čine. Štaviše, neki ih uopšte neće ni primjetiti.

5. Pjege. One su jako simpatične i mnogim muškarcima se dopadaju. I što je najzanimljvije, čini se da su pjege jako popularne sada jer se mnogi šminkaju tako da izgledaju kao da ih imaju. 6. Rasčupana kosa. Ne maštaju svi muškarci o ženama savršene, duge i zdrave kose koja je ispeglana po špagu.

Muškarci vole i prirodne, valovite i rasčupane kose. 6. Tanke usne. Prema istraživanju doktora Tijin Esho rezulatati su pokazali da mnogi muškarci ne traže ženu sa bujnim ili dorađenim usnama, već su im privlačnij prirode usne normalne veličine.

7. Konzervativna odjeća. Da bi žena privukla muškarca ne mora se oblačiti tako da bude “sve na izvol’te”. Kada e oblačite konzervativnije tada muškarcu ostavljate na maštu da se pita šta se nalazi iznad odjeće. A pritom, jeftino oblačenje mnoge odbija u samom startu. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh