Svaštara

PITALA SE ZAŠTO JOJ SE DEČKO PONAŠA ČUDNO, PA DOŽIVELA ŠOK: Saznala STRAVIČNU istinu i podelila ispovest o IZDAJI sa cijelim svijetom!

Svako ko je ikada bio prevaren reći će vam da to jednostavno osetite. Tada dobijete neki čudan osećaj u stomaku, posebno kada primetite da nešto nije u redu sa vašim partnerom.

Upravo tako se Hejli osećala kada je primetila da je njen dečko počeo da se ponaša „čudno“ i „distancirano“. Odmah je znala da nešto nije u redu, i naravno da je bila u pravu.

TikToker devojka po imenu @thisthatslpa prikupila je milione pregleda na svom najnovijem TikTok videu kada je otkrila razlog zašto njen partner nije baš „svoj“.

– Pitala sam se zašto je moj dečko bio čudan i dalek u jednoj sasvim običnoj nedelji u februaru – napisala je na snimku sebe kako sedi u autu sa maskom na licu. Snimak se potom nastavlja, a Hejli je prišla kameri i otkrila da se ispostavilo da ju je dečko prevario i da je druga žena ostala trudna i rodila njihovo dete.

– Bio je čudan jer je devojka sa kojom me je prevario upravo rodila njihovo dete -kaže ona u snimku.

@thisthatspla Really didn’t need any more character development rn but ok #WomenOwnedBusiness #DeserveADrPepperDuet ♬ sonido original – No me drogo

U komentarima, Hejli je pojasnila da njen dečko sada ne izlazi sa majkom svog deteta, već da je beba samo plod veze za jednu noć.

– Dakle, da, on je zaista jako jadan – napisala je ona i dodala:

– Žena je čuvala bebu nadajući se da je to dete njenog bivšeg dečka, a ispostavilo se da je zapravo beba mog dečka. I da odgovorim na najčešće pitanje, da, on je sada moj bivši dečko.

Zapanjeni njenim otkrićem, mnogi korisnici TikTok-a su u komentarima izneli svoja razmišljanja, a jedan je napisao: „Bar je sada zaglavila sa tim, a ne ti“, dok je drugi korisnik dodao: „Nikada se ne bih oporavio posle toga“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh