Svaštara

BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Ovaj horoskopski znak je oličenje zla

Vole sve unaprijed da isplaniraju. Ne znaju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Cjelinu rastavljaju na najsitnije dijelove. Riječ je o Djevicama.

Žena - Engin_Akyurt/pixabay.com

Djevice teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Vole da pričaju detaljno. Ne znaju da skrate priču. Ne vole da ih neko prekida u priči. To ih jako vrijeđa.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neće zaboraviti. Sjetit će se šta ste im ružno uradili ili rekli prije 20 godina.

Djevice su realisti. Ne umiju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svjesni realnosti. Vole da uvijek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama. Razumne su i cijene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Djeluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Djevicom svako gubi. Niko ne može da je pobjedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Djevice znaju jako da vole. Jedan su od najvjernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepovjerljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričat će, piše Novi.

Kakva su vaša iskustva sa Djevicama?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh