Svaštara

Ljubavna astro analiza do 27.03.: Biku moguća nova romansa, Rakovi jedna veza vam je dovoljna

Ljubavna astro analiza za sedmicu od 20. do 27. marta za sve znakove Zodijaka.

Horoskop - Screenshot

Ovan:Pokušajte ostaviti svoj ego po strani ako želite izbjeći nepotrebne svađe sa partnerom. Pojedinio pripadnici ovog znaka mogu imati problema u komunikaciji. Izbjegavajte teške riječi i pokažite razumijevanje prema svom partneru.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati nekoga zanimljivog ako smanje svoje zahtjeve.
Bik: Osobe rođene u znaku Bika će provesti lijepo vrijeme sa svojim partnerom i porodicom ove sedmice. Pokušajte da pokažete razumijevanje i strpljenje prema partneru kako biste izbjegli moguće sukobe.

Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli započeti vezu sa osobom koju već dugo vremena poznaju. Blizanci: Bilo bi dobro da se prilagodite malo svom, partneru kako biste mogli rasti zajedno sa njim. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali prestati živjeti u prošlosti i krenuti dalje sa svojim životom.

Nemojte da vas stara ljubav sprječava a nađete novu.
Rak: Ovo bi mogao biti jako romantičan period za pripadnike ovog znaka. Trudite se da unesete nešto novo u vašu vezu i učinite svoju vezu zanimljivijom. Slobodni pripadnici ovog znaka se ne bi trebali upuštati u više veza odjednom.

Jedna veza vam je dovoljna, ne zavlačite ni sebe ni druge.
Lav: Za osobe rođene u znaku Lava ova sedmica bi mogla biti puna iznenađenja i izazova. Mogli bi se javiti neki neočekivani problemi u vašoj vezi koji bi mogli uzrokovati raskol između vas i partnera.

Posvetite se svom partneru u vodite računa o njegovim potrebama ako želite da vaša veza opstane. Djevica: Ovo bi mogla biti jako povoljna sedmica za vaš ljubavni život. Planete će vam biti naklonjene i pomoći će vam da unesete mnogo romantike i strasti u vašu vezu.

Slobodni pripadnici ovog znaka će biti jako šarmantni i plijeniće pažnju suprotnog pola.
Vaga: U ovoj sedmici ne smijete zanemariti svog partnera i morate mu posvetiti više svoje pažnje. Ako to učinite sedmica bi mogla proteći bez većih problema.

Škorpija: Vaša veza bi u ovoj sedmici mogla doživjeti neke manje uspone i padove. Budete li posvećeni svom partner moći ćete izbjeći veće svađe i probleme. Potrudite se da budete strpljiviji i pokažite razumijevanje prema svom partneru.
Strijelac: Ova sedmica će biti ispunjena ljubavlju.

Slobodni pripadnici ovog znaka će uživati u društvu pripadnika suprotnog pola. Nemojte se plašiti da napravite prvi korak i priznate svoja osjećanja osobi koja vam se sviđa. Samo tako ćete znati na čemu ste.
Jarac: Ako još uvijek niste predstavili svog partnera svojoj porodici ovo bi mogla biti povoljna sedmica da to uradite,piše Infpult

Ako su vaše namjere ozbiljne i ako je ovo osoba sa kojom planirate budućnost napravite korak više u vašoj vezi. Vodolija: Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli imati jako zanimljivu sedmicu. Moguća su neka jako zanimljiva poznanstva da nećete znati kojoj osobi da se okrenete i date priliku.

Razmislite dobro prije nego se upustite u vezu. Budite sigurni da je ta osoba ono što želite i što vam treba.
Ribe: U ovoj sedmici ćete morati biti oprezni kada je u pitanju ljubav i romantika. Moglo bi doći do neslaganja sa vašim parterom, pa pokušajte biti strpiljivi i pokazati razumijevanje. Trudite se da razgovarate sa svojim partnerom kako biste riješili svaki problem koji se nađe između vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh