Svaštara

Filozofija života: Ono što ste dali biće vam vraćeno

Ljubav se nikada ne daje uzalud, čak i kada vam slome srce ljudi kojima ste poklonili svoju ljubav, vjerujte mi to je bilo sa razlogom.

Sreća - Net.hr

Ljubav koju dajemo će nam se vratiti. Možda ne od osobe od koje mi želimo, ali će nam se vratiti od neke druge osobe od koje se najmanje nadamo. Ništa što nam se dešava u životu nije slučajno. Svaka patnja i bol su tu da nas nauče važne životne lekcije.

Zapamtite da vrijeme sve stavlja na svoje mjesto, samo morate biti strpljivi. Skupite snagu i izdržite svu tu bol koju sada osjećate jer će se uskoro svi ti sati koje ste proveli u samoći i patnji pretvoriti u radosne trenutke koje ćete provesti sa nekim ko će znati da vas cijeni i voli onako kako zaslužujete.

Kada se pojavio onaj pravi on će unijeti radost u vaš život i tada ćete napokon shvatiti da sve što nam se dešava ima smisla. Tada ćete shvatiti da vam je onaj ko vas je povrijedio i nanio vam bol, pomogao da prepoznate ovu osobu koja donosi sreću u vaš život.

Svo to čekanje da odgovori na vaše pozive i poruke će se pretvoriti u sate ugodnih razgovora sa osobom koja vas razumije i koja vas sluša. Ta vas osoba nikada neće razočarati, neće vam dati razlog da sumnjate u njegovu ljubav i njegove postupke.

Njegova djela će govoriti umjesto riječi i reći će vam koliko mu značite i koliko vas voli. Ljubav koju vam ova osoba bude poklanjala će izbrisati sve one ružne trenutke iz vašeg života, sve one trenutke kada ste se osjećali neshvaćeno, usamljeno i ostavljeno.

Onaj ko te voli takvu kakva jesi će ti dati krila da poletiš i biće tvoja sigurna i mirna luka gdje uvijek možeš da se vratiš. Sve suze koje si prolila zbog muškarca koji vam je srušio sve snove i nade će na kraju presušiti i nestati.

Pojaviće se osmijeh na tvom licu i ljubav u tvom životu koja će ti donijeti mir i spokoj o kojem si oduvijek sanjala. Tada ćeš shvatiti da sve što se dešava u našem životu, dešava se sa razlogom. Čak i slomljeno srce,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh