Svaštara

Pet najmudrijih žena Zodijaka

To su mudre žene, dobre, razumne i strpljive. Olako se bore s teškoćama, a s godinama postaju sve zrelije. Instinkt ih nikad ne vara, a sa svime se nose uzdignute glave

Žena - Infpult.info/

Ne može se svako pohvaliti mudrošću, posebno u starijoj životnoj dobi. Ovih pet predstavnica horoskopa krasi unutarnji mir, iskustvo i razboritost koji s godinama sve više dolaze do izražaja.

1. Jarac

Karakterne osobine i vrline poput ozbiljnosti, smirenosti i razboritosti žene rođene u znaku Jarca čine najmudrijim predstavnicama ljepšeg spola. One su suzdržane – uvijek postupaju razumno i savjesno, a kada je potrebno znaju donijeti i prave odluke. Nikada ne žure, ni kada je riječ o poslu, ni ljubavnim odnosima – svoje karijere i veze nikada ne grade na prečac, smireno nose i prihvaćaju ono što im život donosi. Ne boje se sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele, piše Atma.

2. Vodenjak

Predstavnice ovog horoskopskog znaka nisu samo fascinantne, već ih krasi prirodna mudrost. Žena Vodenjak ima svoje gledište, odnosno mišljenje, ali ga nikada ne nameće drugima. Nisu sklone misliti da su uvijek u pravu. Rijetko ćete Vodenjake vidjeti kako se prepiru oko banalnih sitnica. Najčešće stvari u životu prihvaćaju onakvima kakve jesu, a nikada neće pokušati ni promijeniti svog partnera.

3. Djevica

Žene predstavnice ovog znaka prihvaćaju život potpuno razumno. Žene Djevice su pune razumijevanja i strpljenja. Često se u pojedinim životnim situacijama ponašaju promatrački – što im u konačnici omogućuje da mnogo toga vide i shvate. Djevice su karakteristične po svojoj mudrosti i smirenosti. Ona zna kako kontrolirati vlastite emocije i usprkos svojoj unutrašnjoj snazi djeluje vrlo nježno i ženstveno.

4. Bik

Ako vam je potreban mudar savjet, posebno o vezama i odnosima, obratite se ženi Biku. Žena Bik rado dijeli svoje iskustvo i znanje s drugima. Krasi ih unutarnji spokoj i dobrota, a pune su topline koju velikodušno dijele okolini. Ova žena postat će muza svom muškarcu jer će ona uvijek podržavati njegove ambicije i bit će mu pouzdan oslonac u životu. One uvijek znaju dati mudre savjete.

5. Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su vrlo odgovorne i savjesne. One drže život u svojim rukama. Pomirene su sa sudbinom i strpljivo, visoko uzdignute glave, primaju i bore se sa svim nedaćama koje im život nametne. Sklone su pomaganju i brinu o drugima. Žena Ovan želi upoznati svijet. Voli čitati knjige i ima hobije. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh