Svaštara

VEČERAS OBAVEZNO URADITE OVO: Privućete dobru energiju i lijepe promjene u svoj život

Večeras počinje faza mladog Mjeseca, a to znači da je idealno vrijeme za nove početke!

Mladi mjesec - Screenshot

Samim tim, došao je trenutak za promjene. Mlad Mjesec donosi novu, svježu i moćnu energiju koja nam može pomoći da pokrenemo nove projekte, napravimo planove i definišemo ciljeve, da se oslobodimo štetnih navika, očistimo od loše energije i negativnih misli, kao i svega onoga što nas koči i sputava.

Bićemo inspirisani za promjene, raspoloženi da radimo i stvaramo, dobićemo sjajne ideje…

Postoji dosta rituala koji se mogu sprovoditi za vrijeme mladog Mjeseca kako bi se što bolje iskoristila njegova energija. Jedan od njih je ritual s perom koji simbolizuje prihvatanje i prepuštanje životu. Kada nađete pero, držite ga neko vrijeme u ruci i sjetite se koji vas problemi trenutno muče i šta je to što biste voljeli da otpustite. Kada budete spremni, pustite pero da ga oduva vjetar ili ga sami oduvajte. Na ovaj način i probleme i poteškoće tjerate od sebe daleko.

Još jedan ritual koji se sprovodi tokom trajanja mladog Mjeseca jeste paljenje svijeća. On predstavlja način da neke stvari privedemo kraju i da simbolički počnemo iznova. Razmislite o tome čega biste željeli da se riješite u svom životu i šta želite da očistite iz svoje podsvijesti. Upalite svijeću, a nakon nekoliko trenutaka dunite u plamen da se ugasi. Gašenje vatre simbolizuje kraj, konačnost. Gašenjem svijeće gasimo, tj.tjeramo svoju tugu, razočarenje, krivicu, stid, bijes… Sličan ritual je zapisivanje problema na pračetu papira koji se zatim baci u vatru. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh