Svaštara

KARLEUŠA POKAZALA OŽILJAK OD OPERACIJE: Evo kako sad izgleda njen stomak (FOTO)

Međutim, prije nego što je bilo ko bilo šta komentarisao, ona je u opisu fotografije jasno napisala da je ponosna na ne jedan, već zapravo tri ožiljka

Jelena Karleuša ponovo je pomjerila granice kada je u pitanju moda.

Pozirala je u izazovnom neon žutom Mugler kombinezonu sa providnim delovima, a prizor, očekivano, malo koga je mogao ostaviti ravnodušnim.

Ona je svoju liniju dovela do savršenstva, te joj ovako izazovne kombinacije uvijek budu pun pogodak, ali ovog puta, pratioci su primijetili i još nešto. Naime, kako je kombinezon poprilično otkrivao, pjevačica je pokazala i ožiljak na stomaku.

Međutim, prije nego što je bilo ko bilo šta komentarisao, ona je u opisu fotografije jasno napisala da je ponosna na ne jedan, već zapravo tri ožiljka.

– Da, znam da zumirate i vidite moj carski rez. I ne samo jedan, imam ih tri. Ne bi mi smetalo da ih imam još. Ožiljke nikada ne krijem, ponosna sam na njih. Ožiljci na tijelu i duši čine nas onim što zaista jesmo, jedinstvene među milijardama ljudi – istakla je popularna pjevačica, a njena objava je izazvala masovne reakcije u vidu lajkova i pozitivnih komentara.

“Kraljica”, “Još si ljepša zbog tih ožiljaka”, “Boginja”, “Ne postoji ožiljak koji tebe može da učini manje lepom”, “Hrabra žena”, “Lavica”… samo su neke od lijepih riječi koje su se mogle pročitati ispod objava.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh