Svaštara

4 horoskopska znaka koja će vam slomiti srce i iznevjeriti povjerenje

Izdaja je jedna od najrazornijih i najštetnijih stvari koje se mogu dogoditi u životu. Može dovesti do emocionalnog stresa, anksioznosti, depresije, povećanja rizičnog ponašanja i stvarnog fizičkog bola.

Par - Infpult.info

Nevjerstvo partnera može čak da promeni hemiju našeg mozga. Iako nam zvijezde ne govore tačno ko će iznevjeriti naše povjerenje, one nas nekako upozoravaju na neke osobine ljudi koji bi mogli biti nepokolebljivi i neobavezni.

Ovan
Kao takmičarski i dinamičan vatreni znak, Ovan djeluje po instinktu i najverovatnije će napustiti vezu zbog žurbe. Kako bi ih spriječio da ljubav traže negdje drugdje, njihov partner treba da im bude stalno na nogama.

Romantika je igra u kojoj se takmičite za naklonost drugih, slično kao nagrada. A njihova Marsova priroda ih navodi da uvijek prate svoje srce umjesto glave.

Blizanci
Blizanci su znak koji će najvjerovatnije prevariti od svih znakova zodijaka. Na kraju krajeva, oni su predstavljeni dualnošću blizanaca, tako da moraju biti svjesni najmanje dvije strane svoje ličnosti.

U vezi su impulsivni i zahtjevni, a ako ne zadovoljite njihovu potrebu za pažnjom, neće oklijevati da nađu nekoga ko hoće.

Vaga
Ako Vaga izda vaše povjerenje, to je zato što traže nešto što ne osećaju da dobijaju u vezi. Oni su takođe nekonfliktna bića koja bi radije uradila nešto nasamo nego da se suoče sa nekim zbog svojih emocija.

Oni će se osjećati užasno zbog toga što su vas izdali, ali da bi sačuvali mir, učinit će sve što mogu da to sakriju od vas.

Škorpija
Škorpija je jedan od najvjernijih znakova; međutim, ako izdaju, vjerovatno će to prikriti. Oni će vas voljeti ako im pokažete isto poštovanje i naklonost kao oni vama. Međutim, ako otkriju da ih uzimate zdravo za gotovo ili da ste nevjerni, neće oklevati da se osvete.

Škorpijom vlada Pluton, planeta misterije i tajnovitosti. Dakle, kada je rieč o prikrivanju afere, Škorpije su možda najvještije.

Na kraju krajeva, svako je sposoban da izda. Samo zato što su ovi horoskopski znaci poznati po izdaji, ne znači da će vas vaš partner u nekom trenutku prevariti. Postoje brojni drugi faktori koji utiču na to da li će osoba slomiti vaše povjerenje, prenosi Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh