Svaštara

To što ne nosi prsten ne znači da je slobodan – Jasni pokazatelji da je muškarac oženjen, ali to krije

Mnogi će reći da je lako prepoznati oženjenog muškarca, ali nije tako lako uvijek prepoznati da je muškarac zauzet ili oženjen.

Muškarac - Srbijadanas.com

Ako muškarac ne nosi vjenčani prsten na svom prstu to ne znači da je muškarac slobodan. Prsten se lako skine i sakrije. Međutim, postoje neki spercifični znakovi koji bi mogli otkriti da je muškarac oženjen, ali da to vješto skriva.

Varanje nikada nikome nije donijelo ništa dobro, a status ljubavnice nije nešto sa čim bi neka žena mogla da se pohvali. Zbog toga je najbolje izbjegavati vezu sa oženjenim muškarcem i ako na vrijeme prepoznate znakove koju ukazuju na to da je oženjen, prekinite vezu dok nije načinjena veća šteta.

1. Govor tijela i izraz lica; Govor tijela muškarca i njegov izraz lica vam može mnogo toga otkriti o muškarcu, pa je zato jako važno obratiti posebnu pažnju na njih. Neki pokreti i izrazi lica mogu otkriti čak i onog muškarca koji je vješt u laganju.

Na primjer, ako se muškarac stalno nešto vrpolji dok sjedi ili ako ne zna šta će sa rukama pa uvijek drži nešto u njima, to može biti znak da nešto krije. 2. Čudno se ponaša; Ako primijetite da se muškarac čudno ponaša kada ste zajedno, uvijek izlazi napolje kada treba da telefonira i ne ispušta telefon iz ruku, to može biti znak da nešto krije.

Provjerite šta on zaista radi napolju ili u toaletu sa svojim telefonom i zašto krije od vas sa kim razgovara. 3. Ako ste praznike i vikende provodite sami; Ako sve važne praznike i vikende provodite zajedno ili ako tada ne možete normalno ni razgovarati telefonom, to bi vam trebalo biti sumnjivo.

Ako stalno traži neki glup izgovor zašto tim danima ne može biti sa vama, velike su šanse da tada provodi vrijeme sa svojom porodicom. 4. Nema ga na društvenim mrežama; Upravo je ovo jedan od pokazatelja da je muškarac oženjen jer ne želi svoj privatni život dijeliti sa svima.

Zajedničke fotografije sa ženom i djecom bi ga mogle odati, a to mu nikako ne ide na ruku ako želi imati aferu sa strane. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh