Svaštara

Ove situacije otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen

​Kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može da traje satima.

Ljubav - Pult24.info

Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer imaju poverenja.

VOoli bude u vašem društvu
Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju radije će provoditi vrijeme s vama, nego s njima – nekako neće moći da odoli.

Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svijetu i napraviće sve kako bi se osjećala prijatno pored njega.

Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili duže vremena u društvu žene koja im se sviđa.

Dugo razgovara s vama
Nekako kao da ne želi da se taj razgovor ikada završi. Pri tome može djelovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je jako uzbuđen, a to pokušava da prikrije, oči su mu sjajne, a osmijeh prisutan.

Važi mišljenje da muškarci ne vole previše da razgovaraju, ali, kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može da traje satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer imaju poverenja u nju.

Nije nametljiv
Ne visi vam nad vratom i ne pokušava da opsesivno kontroliše svaki vaš potez.

Ne nameće vam svoje stavove i iskreno voli da čuje vaše mišljenje o svemu. Zaljubljen je u vas upravo onakvu kakva jeste, voli da otkriva što vam je važno u životu, kakve hobije imate, kakvi su vam odnosi s prijateljima i porodicom, prenosiN ezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh