Svaštara

PET STVARI KOJE MUŠKARCI KRIJU I OD SEBE: NIKADA VAM NEĆE PRIZNATI DA OVO RADE

Šta sve naši partneri vole, nekada saznamo djelimično, ako s njima ostvarimo dugu emotivnu vezu, ali mnogi muškarci vole pojedine stvari o kojima skoro nikada ne govore.

Muškarac - Rtl.hr

Naime, skloni su da vjeruju da su neka od tih ponašanja tipičnija za žene, pa se ustručavaju da priznaju šta im prija da ne bi bilo proglašeni “slabićima”.

Muškarci nikada neće priznati da rade i vole ovih pet stvari:

1. Vole šoping

Ko je rekao da je kupovina rezervisana samo za žene? Muškarci jednako vole odlazak u kupovinu. Samo ih ostavite u šopingu i vidjet ćete šta će se događati. Muškarci zapravo nikad ne govore drugima da idu u kupovinu.

2. Pjevaju pod tušem

I momci, kao i djevojke, vole da pevaju pod tušem. Nećete pronaći mnogo muškaraca koji ne pjevaju dok se tuširaju. Oni to jednostavno obožavaju.

3. Gledaju romantične filmove

Ako vaš muškarac kaže da voli samo akciju ili horore i mrzi romantične filmove, ne bi se reklo da je iskren, jer većina momaka uživa da gleda romantične filmove. Možda oni to neće priznati i izgovoriti naglas, ali to je jedna od stvari u kojoj apsolutno uživaju.

Zapravo, oni baš kao i njihove partnerke vole da se udobno smjeste u zagrljaj voljene osobe i s njom gledaju ljubavne scene.

4. Ogovaraju

Da, i muškarci vole ogovaranje. Zapravo, vole ga koliko i žene. Vole da “tračaju” druge muškarce, ali i da pričaju djevojkama i nadugačko raspravljaju o svom životu. Neki muškarci u ogovaranju uživaju više od žena.

5. Vole da se maze

Muškarci teško priznaju da vole nježnosti, a naročito da vole da se maze. Međutim, istina je sasvim drugačija. Oni koliko i žene uživaju u maženju i razmjeni nježnosti. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh