Svaštara

NAJTAČNIJA TAROT PROGNOZA ZA 2022: 3 znaka rješavaju finansijske probleme, a 1 dobija najgoru kartu – DONOSI LOŠU VIJEST

Tarot prognoza za 2022. godinu za sve znake zodijaka!

Novčanik - Aura.ba

Tarot vam omogućava da pogledate u sebe, da upoznate aspekte svoje ličnosti i saznate šta nas čeka. Samo jedna karta iz špila je dovoljna da vidite predstojeće događaje. Numerolog Žana Musatova napravila je tarot prognozu za godinu Crnog vodenog tigra za predstavnike svakog znaka zodijaka.

Ovan – Kočija

Ovo je karta potpunog samopouzdanja, spokoja i harmonije. Govori o važnim promenama u karijeri, uspehu u poslu i ličnom rastu. Ovan će moći samostalno da prevaziđe sve poteškoće i prepreke, a to će im podići samopouzdanje i umiriti temperament. U 2022. Ovan će imati mnogo korisnih i zanimljivih poznanstava, a godina će biti uspešna i za putovanja – poslovnai privatna. A slobodni Ovnovi će sigurno upoznati svoju srodnu dušu.

Bik – Car

Tajna snage, moći, veličine i hrabrosti. Karta je simbol Bikovih ambicija, koji će se briljantno nositi sa svim poteškoćama. Godina 2022. će biti uspešna za realizaciju svih ideja, kako u karijeri, tako i u ličnom životu. Takođe, predstavnici ovog znaka će se posvetiti ličnom razvoju, a pre svega upoznavanju sebe, zbog čega će biti mudriji i razboritiji.

Blizanci – Smrt (obrnuto)

Nemojte da vas uplaši ova karta. Ona samo govori o kraju dosadanje situacije i početku novih događaja. Verovatno će ove promene doneti određene poteškoće, ali Blizanci svakako moraju da budu u stanju da ih prevaziđu da bi došlo do unutrašnjeg preporoda, koji podrazumeva mir i harmoniju. A 2022. je takođe posebno povoljan period za pozitivne promene u ljubavnoj sferi.

Rak – Pustinjak

Glavni zadatak Pustinjaka je da upozna i prihvati sebe. Sve naše nevolje dolaze od toga što slabo razumemo sve aspekte sopstvene ličnosti i ne znamo kako da ih pravilno koristimo. Godine 2022. Rakovi će to moći da promene. Godina im donosi borbu sa sopstvenim strastima i zabludama, koje će ih izvesti na pravi put. Takođe, čeka ih uspeh u radu i učenju (ako dugo planirate da konačno naučite strani jezik – vreme je).

Lav – Svet (obrnuto)

Lavove čekaju ozbiljne životne promene i važne lekcije. Tokom ove godine moraće da se izbore sa ponosom i nauče da vide druge ljude oko sebe. Biće mnogo situacija u kojima će se predstavnici ovog znaka osećati neprijatno, ali ne treba da ih izbegavaju – one će pomoći da se otvore nove perspektive i mogućnosti. A oni Lavovi koji još nisu pronašli srodnu dušu, upoznaće 2022. osobu ksa kojom će izgraditi duboku vezu.

Devica – Ljubavnici

Ova karta svakako govori o pojavi velike ljubavi u životu Device. Zahvaljujući ljubavnoj inspiraciji, sve će im biti mnogo lakše. Porodične Device će sagledati svoj status na nov način i ceniće svoje rođake i prijatelje. Takođe, Ljubavnici nagoveštavaju i pravljenje novih životnih izbora. Odluka će najverovatnije biti teška, ali nakon što ste je doneli, možete preći na viši nivo duhovnog razvoja.

Vaga – Đavo (obrnuto)

Godina 2022. biće puna iskušenja i haosa za Vagu. Međutim, s obzirom na to da je karta obrnuta, može se reći da će predstavnici ovog znaka moći da se saberu i prevaziđu poteškoće. Kao rezultat toga, pronaći će mir i harmoniju i jasno videti svoj put. Podići će im se samopouzdanje, što će im pomoći uda ostvare svoje želje u karijeri, po potanju finansija i privatnog života.

Škorpija – Mađioničar

Karta ukazuje na prisustvo onih kvaliteta koji su neophodni za razvoj talenata i brzo napredovanje. Mašta, ambicija, samopouzdanje, liderski kvaliteti i intuicija – ovo neće nedostajati Škorpijama u 2022. godini. Oni će lako moći da reše sve dugogodišnje probleme, značajno povećaju trenutni prihod i obnove odnose sa voljenom osobom.

Strelac – Zvezda

Godina Crnog vodenog tigra biće uspešna i srećna za predstavnike ovog znaka. Karta simbolizuje nadu, radosne promene, dobro zdravlje i harmoniju u ljubavi. Šarm svojstven Strelcu i beskrajno dobro raspoloženje pomoći će da sve ideje sprovedu u dela. Dakle, 2022. je najbolje vreme za otkrivanje novih hobija i sticanje zanimljivih veština!

Jarac – Luda

Luda predstavlja slobodu, nova iskustva, avanture, pa čak i ekstremne situacije. Treba biti oprezan i proračunat, jer ova staza obećava mnogo naglih skretanja. Ali zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti, Jarčevi će moći da izvuku korisne životne lekcije i postignu impresivan uspeh: kako u karijeri, tako i u ličnom životu.

Vodolija – Toranj (obrnuto)

Predstavnici ovog znaka moći će da reše stare sukobe. Glavna stvar je da pokušate da ne potiskujete emocije i osećanja u sebi, već da budete iskreni i otvoreni. Tada će se pozitivne promene sigurno desiti! Takođe, 2022. godina će biti povoljna za Vodoliju za napredovanje u karijeri i jačanje odnosa sa voljenim osobama.

Ribe – Mesec (obrnut)

U 2022. Ribe ne bi trebalo previše da se oslanjaju na intuiciju – ona ​​može doneti i privući ne baš prijatne događaje. Ali racionalnost i praktičnost, pomoći će da se oslobodite haosa i sve postavite na svoje mesto. Konkretno, definišite zaista važne ciljeve i napravite plan za njihovo postizanje. U privatnom životu Ribe će moći da se oslobode nesigurnosti i iluzija, više će verovati svom partneru i osećaće se istinski voljeno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh