Svaštara

Mlad Mjesec u Jarcu 02.01. – Raku se smiješi nova ljubav, Ribe spremite se na nove avanture

Prvi mlad Mjesec u novoj godini će se pojaviti 02. januara u znaku Jarca. Enargija Jarca je marljiva, vođena i usmjerena ka cilju, pa je zbog toga Jarac savršen znak za započinjanje nove godine.

stil

Mlad Mjesec donosi nove početke i podstiče nas da stvaramo nove planove. Energija Jarca nam daje ohrabrenje i podsjetnik da razmišljamo široko o tome šta bismo željeli u ovoj godini koja je ispred nas. Ovan: Mlad Mjesec od vas traži da razmislite o svojoj karijeri.

Razmislite o tome da li ste ispunjeni ovim poslom kojim se bavite. Početak nove godine i mlad Mjesec čine odličan period za velike promjene i započinjanje novih stvari. Bik: Ovo je savršeno vrijeme da se posvetite sebi i ostvarenju svojih ciljeva.

Posvetite se svom obrazovanju i usavršavanju svojih vještina. Naučite nove stvari koje bi vam mogle pomoći da postignete velike ciljeve. Blizanci: Ova lunacija traži od vas da stupite u kontakt sa misterioznim silama u vama koje vam daju moć, a dodirivanje mistične umjetnosti može vam pomoći da stupite u kontakt sa svojom istinskom snagom.

Rak: Iako se Venera kreće retrogradno, vaš ljubavni život cvijeta. Mnogi slobodni pripadnici ovog znaka mogu se upustiti u novu vezu. Oni Rakovi koji su u ozbiljnoj vezi će razgovarati o svojoj budućnosti i zajedničkim planovima.

Lav: Vrijeme je za resetovanje kada su u pitanju vaše rutine. Ovaj mladi mjesec od vas traži da uložite u svoje fizičko zdravlje. Pokušajte usvojiti neke nove navike i budi te fizički aktivniji. Vaše tijelo će vam biti zahvalno. Čak i male promjene mogu imati veliki uticaj na vaš život.

Djevica: Sjajni mladi mjesec na teritoriji zemljanog znaka rasvjetljava vaš apetit za nečim zabavnijim. Posvetite se unosu više strasti u svoj život tako što ćete se vratiti na scenu zabavljanja, dodati nešto pikantno u spavaću sobu ili jednostavno slijediti kreativnije ciljeve za sebe.

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi mogle započeti godinu preispitivanjem nekih svojih ciljeva. Mnogi od njih će izraziti potrebu za opuštanjem kod kuće uz toplu zimsku atmosferu i filmove. Ovo je odličan način da se odmorite i napunite baterije.

Škorpija: Oaj mladi mjesec će naglasiti vašu sposobnost da vidite svaki mali detalj vaših planova. Iskoristite svoju hiper-jasnu viziju da procijenite svaki aspekt svoje trenutne putanje i počnite planirati svaki korak koji planirate poduzeti kako biste stigli tamo gdje želite.

Samo budite fleksibilni, jer nikad ne znate kada bi vam se mogla pružiti nova prilika. Strijelac: Ovaj mladi Mesec vam donosi novi početak u finansijama, Strijelcu, tako da je odlično vrijeme da napravite novogodišnji budžet ili postavite sebi nove finansijske ciljeve za narednu godinu.

Možda će vam se čak naći neočekivani bonus ili biste mogli dobiti novac koji ste davno posudili. Jarac: Sada je vrijeme da stupite u kontakt sa svim stvarima koje zaista želite u svom životu i jurite za njima sa potpunom odlučnošću.

Vaša vrijedna priroda vas gotovo uvijek može odvesti daleko, ali trenutno je vaša sposobnost da manifestujete svoje snove veća nego ikad. Vodolija: Ovaj mladi mjesec od vas traži da usporite i stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim ja. Provedite neko vrijeme u duhovnom punjenju pod ovom lunacijom, dopuštajući vašem umu da odluta prema sanjarenjima i fantazijama.

Izgubiti se u mašti sa vremena na vrijeme je dobra stvar. Ribe: Držite oči otvorene za nova prijateljstva ili zajednice koje će vas dočekati raširenih ruku. Ako želite da proširite svoj domet na poslu, ovo je i divno vrijeme za umrežavanje. Uljepšajte svoje prisustvo na društvenim mrežama i pripremite se za upoznavanje novih lica i nove avanture. piše “Infpoult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh