Svaštara

Muške kvalitete za kojima mnoge žene lude: Humor i šarm su često bitniji od izgleda

Žene ne posmatraju muškarca samo na osnovu boje kose ili boje očiju. One posmatraju čitav paket!

Muškarac - Krstarica.com

Kako izgleda idealan muškarac u očima prosječne djevojke? Mnogi misle da djevojke preferiraju bogate muškarce, ali osim toga postoji još nekoliko kvaliteta kojima možete osvojiti srca djevojaka. Vrijedne muške osobine koje vole gotovo sve djevojke su sljedeće:

1. Samopouzdanje: Ovo je osobina broj jedan među svim muškim kvalitetima. Ona pokazuje da je muškarac svjestan da vrijedi i da ima šta ponuditi. Kraj samopouzdanog muškarca žene su mirnije i sretnije jer se osjećaju zaštićeno.

2. Humor i pozitivan duh: Djevojke ne tolerišu dosadne i žalosne muškarce koji puno dramatizuju. Više vedrine, pozitivnosti, optimizma i humora je potrebno za srećnu vezu. 3. Prezentativni izgled: Žene privlače muškarci koji su zgodni i uredno odjeveni.

Bavite se sportom, vodite računa o svom izgledu i garderobi i ne brinite se da nećete moći osvojiti ni jednu djevojku. Sa fizičkom aktivnošću možete povećati svoju atraktivnost za 50-100%. 4. Pouzdanost: Devojke žele da pored sebe vide muškarca na koga se uvijek mogu osloniti.

Pokažite lojalnost i pouzdanost i žene će vas cijeniti. Povjerenje gradi dobre odnose. 5. Avanturističnost: Djevojke ne vole monotoniju. Poželjan je muškarac koji zna smisliti neku zanimljivu aktivnost ili oduševiti svoju dragu. Pronađite način da je zabavite i zainteresujete za nešto, i ne plašite se problema u vezi. prneosi pult24.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh