Svaštara

ZA OVA DVA ZNAKA 2022. ĆE BITI BAKSUZNA: Čuvenu ruski astrolog tvrdi da se njima LOŠE PIŠE, NESREĆA ĆE IH STALNO PRATITI

Ako je vjerovati astrolozima, ovim znakovima se loše piše

Usamljena žena / Ilustracija - Zenskikutak.rs

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izneo je predviđanja za 2022. godinu. Prema njegovim riječima, ovi znakovi će naići na brojne prepreke. Dobra vijest je da će ih sve to ojačati i naučiti važnim životnim lekcijama.

Strijelac

Obratite pažnju na svoj lični život, porodicu i razavoj karijeri. Prije nego što uložite novac u neki posao dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvijezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu.

Tokom 2022. godine više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari za svoju dušu. Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mjestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. prenosi “Novi“.

Odnosi u porodici će biti napeti zato pre nego što progovorite dobro razmislite.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželeti da “iskočite” iz sopstvene kože. Biće puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih prevaziđete i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite.

Ne bi bilo loše da počnete da praktikujete meditaciju. Na taj način lakše ćete prevaziđi sve nevolje i turbulentne periode.

Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh