Svaštara

Za ova 3 znaka nema nade u 2022. godini, ostat ćete singl bez obzira na vaše želje

Nova godina za jedan broj horoskopskih znakova donosi solo način života. Venera i Merkur (koji kontrolišu strast i komunikaciju) postavljeni su tako da će naredni period biti nepovoljan za vezu.

Žena - Alternativainformacije.com

Ako ste trenutno u vezi i želite da u njoj ostanete, ne paničite.

Ne znači da će se sve veze raspasti odmah u 2022. godini. Međutim, ako ste u vezi u kojoj možda ne želite da budete, iskoristite ove astro-prognoze u svoju korist.

Ova tri horoskopska znaka će najvjerovatnije ostati singl tokom 2022. godine, pa se pripremite da slavite ili saosjećate u skladu sa tim.

Blizanci
Blizanci, vi ste horoskopski znak koji će najvjerovatnije biti samac tokom čitave 2022. godine. Ovogodišnje astrološke prognoze nisu posebno pogodne za romantične veze, posebno na samom početku godine.

Ako ste htjeli da se zaljubite, prognoza je mračna – ali ako se nadate da ćete ostati solo, 2022. je prava godina za to!

Blizanci su sretnici jer im je potrebno zaista mnogo da bi se osjećali zaista usamljeno.

Zahvaljujući vašoj komunikativnosti, lako sklapate prijateljstva i gradite nove odnose. Ove godine se usredsredite na njegovanje tih platonskih odnosa.

Lav
Slično kao i sa Blizancima, 2022. nije vaša godina za veze, Lavovi.

Zvijezde vam predviđaju period bez romantičnog partenera. Sa višestrukim retrogradima koji stvaraju neprijatne uglove sa vašim natalnim Suncem, 2022. će romansu učiniti teškim, gotovo nemogućim poduhvatom.

Ako ste tip Lava koji svoju nezavisnost stavlja iznad svega, ovo je vaša godina.

Ali ako ste pak bolećivi i morate uvijek da imate nekoga kraj sebe, možda je ovo godina kada ćete se osloboditi ovog obrasca.

Razmislite o fokusiranju na poduhvate vezane za karijeru ili duhovnu praksu koja zahteva introspekciju.

Ovan
Nije do vas Ovnovi, to su zvijezde… 2022. Neće biti lagana za vas. Vaš ljubavni život je u apsolutnom neredu.

Iako je vjerovatno da ćete i dalje imati uspješnu godinu, ne očekujte da ćete pronaći drugu polovinu. Nova godina može početi burno, ali uz malo strpljenja (koje obično nije vaša jača strana), vaši ljubavni izgledi će ojačati do kraja godine, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh