Svaštara

ZADRUGARE NAZIVAJU POGRDNIM IMENIMA, A DA LI JE ONA DOBILA NAJGORI NADIMAK? Lunja, Štakor, Balvan… A EVO KAKO DALILU ZOVU (FOTO)

Koliko su vatreni fanovi ili anti-fanovi verni pratioci rijaliti šou-programa “Zadruga” govore i pogdrna imena kojima “čašćavaju” učesnike ovog TV formata godinama unazad, što u komentarima na društvenim mrežama, što tokom uključenja u emisiju “Narod pita”.

Primera radi, Kiju Kockar, pobednicu prve sezone, mnogi i dalje upoređuju sa ženkom psa, tako što u njenom imenu slovo “I” zamenjuju sa “U”.

Ništa bolje ne prolazi ni pobednica druge sezone Luna Đogani koja može da se “pohvali” čitavim spektrom pogrdnih imena od “Lunja” do “Masnoglava”, dok njenog supruga Marka Miljkovića, zbog ispada koji je napravio u “Velikom bratu”, kada je pokušao da zagreje bazen vodom koju je grejao na šporetu, nazivaju “Šerpa”.

Ni treći akter prvog ljubavnog trougla koji je svojevremeno gledaoce prikovao za male ekrane nije prošao bolje, te je tako i danas ispod fotografija Slobe Radanovića na Instagramu moguće pročitati niz komentara u kojima ga nazivaju “Balvanom”.

Kako je njegov ljubavni život tema svake dosadašnje sezone, pri čemu mnogi, bez ikakvih dokaza, tvrde da je naklonjen istom polu, prezime Vladimira Tomovića je često permutovano u “Homović”.

Njegova bivša emotivna partnerka Stanija Dobrojević se, zbog brojnih estetskih korekcija, na društvenim mrežama upoređuje sa transvestitom, te joj tako poručuju da je “Standža”.

Lepi Mića je, sa druge strane, često okarakterisan kao “Štakor”, dok su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić “Lija i Rumeni”.

Ipak, čini se da je najgore prošla Dalila Dragojević, učesnica pete sezone ovog TV formata, jer su njenim imenom gledaoci posebno inspirisani, te je tako nazivaju “Dudlom” ili “Dudlilom”, dok se u njenom devojačkom prezimenu Mujić slovo “J” zamenjuje slovom “D”.

Iako mnogo gore uvrede čuju tokom boravka na imanju u Šimanovcima i uzvraćaju istom merom, što korisnicima društvenih mreža otvara vrata da postupaju na isti način, ne treba zaboraviti da je reč o ljudima od krvi i mesa koji se na teži ili lakši način nose sa kritikama i ovakvim vidom prozivki, te da je reč o tzv. “bulingu”, odnosno vidu internet nasilja, zbog kog mnogi imaju psihičke probleme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh