Svaštara

Veliki horoskop za svaki mjesec u 2022. godini

Pored pojedinačnog horoskopa, astrolozi su pred početak 2022. godine spremili i astro prognozu za svaki mjesec odvojeno. Evo šta nas sve očekuje.

Horoskop - Novi list

Januar

Januar se smatra teškim periodom, ali sposobnost da pravilno planirate i odredite prioritete pomoći će vam da prevaziđete teškoće prvog mjeseca 2022. godine. Uradite one stvari koje su najrelevantnije, onda će sve biti u redu.

Februar

Astrolozi drugi mjesec u godini nazivaju prekretnicom. U ovom periodu trebalo bi da se desi mnogo zanimljivih, važnih i neobičnih stvari. Pokušajte da budete pažljiviji prema detaljima i da se ne obeshrabite ako nešto krene po zlu. Februar je mjesec turbulencija, a vi samo pratite tok. Ako vjerujete u put i svoje sposobnosti, sve će ispasti najbolje.

Mart

Astrolozi ističu da će ovo biti najpovoljniji mjesec u godini. Energija marta će najviše biti povoljna za ljubavne avanture, druženje sa porodicom i prijateljima, sklapanje novih poznanstava. Kreiraju se kvalitetni odnosi u kojima se razvijamo, osjećamo ono što smo oduvijek željeli, a srce je ispunjeno divnim emocijama.

April

Ovo je vrijeme kada možete otići na odmor, promeniti okruženje, tražiti nove načine zabave, hobije, posao. April će nam dati signale i naznake o tome šta je najbolje za nas, a čega vrijedi da se što prije oslobodimo.

Maj

Maj će takođe biti vrijeme otkrivanja važnih stvari. Univerzum će ojačati naše samopouzdanje i izoštriti našu intuiciju. Ako imate problema, postoji šansa da će oni biti riješeni ili možete da smislite kako da ih se riješite u budućnosti. U ovome vam može pomoći kreativnost.

Jun

Junski poslovi mogu biti u zastoju zbog neprijatnosti i loših odluka. Od svih dvanaest mjeseci, jun je najnepredvidljiviji. Nećete biti sigurni kojim putem treba da krenete, a okolnosti će vam samo otežavati.

Jul

Ovo će biti idealan period za duhovna traganja, komunikaciju sa novim ljudima, kao i pokušaje pronalaženja ljubavi i prijateljstva. Moguće je da ćete u ovom periodu upoznati osobu koja će vas veoma inspirisati. Početak ljubavi koji može obećavati i donijeti više od ljetnje romanse.

Avgust

Avgustovska energija nas podstiče na avanturu, ali u godini Tigra u avgustu bolje je ne rizikovati i ne upuštati se u avanture. Ovo je idealno vrijeme za intelektualni i umjereni fizički rad. Iako vas vuku nagle promjene, ovo baš i nije dobar period da se previše igrate sa krupnim stvarima.

Septembar

Godina tigra će prvi jesenji mjesec učiniti veoma ključnim vremenom. Predviđeno je da se ovog mjeseca ponovo suočimo sa dilemama. Šesto čulo će nam pomoći da napravimo izbor u teškoj situaciji, kao i podrška porodice i prijatelja.

Oktobar

Stručnjaci drugi mjesec jeseni nazivaju najtišim i odmjerenim mjesecom 2022. godine. Tigar će nam pomoći da povratimo snagu i emocionalnu pozadinu. Prijaće vam odmor u društvu porodice. Možete čuti izuzetno korisne savjete.

Novembar

U novembru nas očekuju vrtoglavi događaji u privatnom životu. Promjene na polju zdravlja porodice i ljubavi, ali astrolozi predviđaju pozitivan rasplet događaja koji nas može podstaći da se još više razvijamo.

Decembar

Posljednji mjesec u 2022. godini biće neutralan. Tigar će potpuno izgubiti želju da utiče na naše živote. Vrijedi napomenuti da će oni ljudi koji su loše uticali na svoju karmu tokom godine platiti za svoje greške u decembru. Važno je da snosite odgovornost za svako svoje djelo i odluku, prenosi Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh