Svaštara

Ovih 6 astro parova se vole do ludila a ipak rijetko ostaju zajedno

Znate li ko je čija najveća slabost među pripadnicima Zodijaka?

Ljubav - Teen385.com

Oni se vole do ludila, a ipak, njihove veze jako rijetko i veoma teško opstaju.

Otkrijte horoskopski znak sa kojim jednostavno morate da budete u nekom trenutku života, bar prema zvezdama…

A onda će vas iste te zvijezde i razdvojiti.

OVAN i VAGA
Ova veza predstavlja veliki izazov za oba znaka, i toj privlačnosti je teško odoljeti.

Sofisticiranost Vage i se*sualnost Ovna su dve različite stvari, ali su snažno privučene jedna drugoj.

Međutim, veza ne može dugo da traje jer sofisticiranost, umjerenost i miran način života nerviraju Ovna, što ne može da se promijeni uprkos trudu Vage.

BIK i ŠKORPIJA
Iako su svađe i sukobi u odnosima ova dva znaka neizbežni, divlja strast Škorpije za se*sualnim uživanjem lako zavodi nježnog Bika.

Bikovi su pasivni u vezama, a Škorpija to ne voli i tako nastaju svađe. Da bi veza trajala duže, potrebno je strast iz spavaće sobe prenijeti na druge aspekte života.

BLIZANCI i STRIJELAC
Kada se Strijelac sretne sa Blizancima, privlačnost je vidljiva iz aviona. I to nije samo fizička privlačnost; to je i ona na psihološkom nivou – jednostavno se slažu.

Ono što se Blizancima ne dopada kod Strijelca je njihovo uvjerenje da oni sve znaju najbolje, dok Blizančeva sklonost ogovaranju Strijelce nervira.

RAK i JARAC
Ono što povezuje ova dva znaka su moć Jarca i emocije Raka. Međutim, sreću u vezi i strast može da pokvari osjetljivost Raka i povremeno ignorisanje od strane Jarca.

Ono što jako nervira Jarca je potpuna nezavisnost Raka.

LAV i VODOLIJA
Lavu je zanimljiva mašta Vodolije i prihvatanje samo sopstvenog autoriteta, dok je Lav kralj u svom svijetu i jedan od najvećih autoriteta.

Ono što Vodolija voli kod Lava je njegova beskrajna harizma. Ono što može pokvariti vezu je Lavovo stalno traženje pažnje, što nervira Vodoliju i čini joj vezu dosadnom.

DJEVICA i RIBE
Suprotnosti se privlače – Ribe ne vole rutinu, dok Djevica uživa u tome da sve ide kako je planirano i u savršenom redu.

Pomažu jedni drugima i pokušavaju da nauče nešto novo iz svog života – Ribe da nauče o organizaciji, a Djevice da malo uživaju u životu, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh