Svaštara

Muškarci otkrili 6 razloga zašto su pojedine žena usamljene: Same ste jer previše komplikujete

Žene stalno ponavljaju iste greške i nikako da shvate prave razloge zbog kojih su i dalje same i ne mogu naći sebi muškarca.

Žena - Hippopx.com

Razloga može biti mnogo, a neki od njih mogu biti povezani sa vama, a ne sa svima oko vas. Prema mišljenju mnogih muškaraca postoji 6 razloga zbog kojih su žene još uvijek same. 1. Same ste jer ste stalno namrgođene i ozbiljne; Muškarcima su žene koje su stalmno smrkute i previše ozbiljne jednostavno odbojne i nemaju ni najmanju želju da se sa njima upuste u bilo kakvu vrstu razgovora.

Čak i najljepša žena, ako je stalno namrgođena, je muškarcu odbojna. 2. Same ste jer ste previše zahtjevne; Pojedine žene sebe smatraju darom sa neba i pred muškarce stavljaju razne zahtjeve i prohtjeve koje muškarci jednostavno ne mogu ispuniti.

Mnoge od njih u stvari nemaju šta ponuditi muškarcu, a od njih zahtjevaju nemoguće. Kada razgovaraju sa ovakvim ženama muškarci često imaju osjećaj kao da razgovaraju sa bankom koja im stalno povećava kamatu na kredit.

3. Same ste jer želite da se udate; Kod nekih žena već nakon sat vremena možete vidjeti da ona očajnički želi da se uda. Ona već u startu kuje planove za budućnost, bira vjenčanicu i imena za djecu. Njen plan je da što prije stavi prsten na prst tako da muškarac ne može nigdje pobjeći.

Muškarci žele biti sa ženom sa kojom je lako, koja je pomalo nepredvidljiva, sa nekim ko ne pravi planove za narednih pet godina, već jednostavno uživa u tom procesu. 4. Same ste jer komplikujete stvari; Žene i zbog najmanje stvari mogu napraviti dramu i svađu.

Umjesto da se bave zabavnim stvarima one plaču, pokušavaju razumjeti sebe i sve oko sebe. Muškarci vole mirne i staložene žene, ne žele stalni haos i svađe. 5. Same ste jer ne želite da radite na sebi; Žena treba da obrati pažnju na stvari koje zahtijeva od muškarca i iste te stvari da ponudi i ona njemu.

Ako nešto traži i zahtjeva, mora biti spremna nešto i dati nazad. Žena mora konstantno da radi na sebi i da se mijenja te da konstantno nalazi smisao svog života. Zena koja stagnira i koja nije spremna na promjene nije zanimljiva ni jednom muškarcu.

6. Same ste jer ne znate voljeti; Mnoge žene ne znaju šta znači istinski voljeti i da trebaju biti spremne dati ljubav ako žele da budu voljene. I muškarcima je potrebna ljubav, nježnost i briga na šta žene često zaboravljaju. Muškarci žele da dođu u dom gdje su dobrodošli. Žele biti tamo gdje se osjećaju ugodno i prijatno, a upravo je žena ta koja mu pruža tu udobnost. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh