Svaštara

Ne postoje ružne žene, već samo lijene – Uz malo truda i 9 modnih pravila možete zablistati

Ne morate nositi skupu i brendiranu odjeću da bi vas drugi primjetili. I sa malo novca možete zablistati i izazvati divljenje kad drugih.

Žena - Pult24.info

Ono što je najvažnije jeste da vodite računa o sebi i slijedite osnovna modna pravila. U nastavku pročitajte nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da izgledate lijepo i zablistate. 1. Pravilna njega; Nije potrebno da često posjećujete salone ljepote, njegovati svoj izgled možete i kod kuće.

Održavati izgled svojih noktiju i obrva možete i kod kuće uz malo truda. 2. Frizura; Uvijek se trudite da vaša kosa bude čista i uredna, a ako ne znate šta da radite sa svojom kosom uvijek je možete svezati u konjski rep ili urednu frizuru. To su frizure koje su pogodne i za svaki dan, ali i za noćne izlaske.

3. Minimalna šminka; Ne morate stavljati tonu šminke na sebe kako biste izgledali privlačno. Njegovati prirodnu ljepotu je najbolja stvar koju jedna žena može uraditi. Neka vaša šminka bude minimalna i diskretna i neka samo naglasi vaše prirodne crte lica.

4. Jednostavni ukrasi; Bezvremenski klasični nakit je savršen izbor za žene koje žele izgledati lijepo i elegantno. Dobar sat, biserna ogrlica i naušnice nikada ne izlaze iz mode. 5. Kvalitetna torba; Kada su u pitanju torbe i cipele ovdje ne biste trebali štediti.

Kada ih jednom kupite moćićete ih nositi godinama. Ono što je jako važno je da izaberete model koji će se uklapati sa većinom vaše garderobe. 6. Donje rublje; Svaka žena bi trebala obratiti posebnu pažnju na donje rublje. Oko treba da bude kvalitetno i udobno jer ćete se samo tako i vi osjećati dobro.

Još jedna jako dobra stvar je grudnjak sa podrškom, a ako imate neka problematična područja koja želite sakriti nemojte se ustručavati kupiti sebi odgovarajuće korektivno rublje. 7. Prirodni materijali; Jako je važno da kada kupujete odjeću birate onu koja je napravljena od prirodnih materijala.

Lan i svila će uvijek izgledati elegantno, ali nemojte izbjegavati ni kožu i vunu. 8. Preciznost; Ne možete izgledati lijepo i privlačno ako obučete izgužvanu majicu. Tako samo pokazujete da vam nije stalo do vašeg izgleda. Peglanje vam neće oduzeti više od 5 minuta, a može učiniti da izgledate lijepo.

Ako već ne volite peglanje vodite računa o tome kako slažete svoju odjeću i birajte odjevne predmete koji se ne gužvaju lako. 9. Vodite računa o bojama; Crna, siva, bijela i bež su boje koje ćete uvijek lako kombinovati. Pastelne boje poput roze i plave će se super kombinovati uz ove četiri osnovne nijanse. prneosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh