Svaštara

Pravi muškarac ne moli i ne ponižava se – 4 znaka muškarca kojeg svaka žena želi pored sebe

Muškarac koji je siguran u sebe i koji zna šta želi od života je uvijek privlačniji pripadnicama ljepšeg pola.

Muškarac - Screenshot

U ovom članku nećemo govoriti o nekim osobinama koje čine pravog muškarca, već ćemo govoriti o nekim sitnicama u kojima muškarci najčešće pokazuju kakvi su zaista. Pravi muškarci koji su sigurni u sebe i koji su puni samopouzdanja se ponašaju drugačije od ostalih muškaraca.

1. Uspostavljaju kontakt očima; Muškarac koji je siguran u sebe nije stidljiv i ne plaši se ostvariti kontakt sa ženom, pogotovo ako mu je žena privlačna. U ovakvim situacijama mnoge žene se mogu osjećati pomalo neugodno.

Kada muškarac ostvaruje kontakt očima sa ženom on pokazuje da je zainteresovan za nju. 2. Njegove šale su umjerene; Muškarci koji imaju dobar smisao za humor znaju kako zavesti ženu. Oni se ne šale na prost način, već znaju kako nasmijati ženu i privući njenu pažnju.

Samouvjereni muškarci se ne plaše da ispadnu smiješni, ali su njegove šale uvijek umjerene i primjerene. 3. Znajte kada da kažete ne; Ako ste uvijek dostupni muškarcu, nećete mu dugo biti zanimljivi. Žene takođe žele mušku pažnju, a ako žena ne traži pažnju muškarca on će smatrati da ona nije vrijedna.

Pravi muškarac zna vrijednost svog vremena i pažnje, pa zato poštuje žene koje cijene svoje vrijeme i pažnju. Muškarac koji je siguran u sebe vam neće uvijek biti dostupan jer on ima svoje probleme i principe. On ima svoje planove za život i sasvim je logično da žena neće uvijek moći da se uklopi u njegov život.

4. Odgovornost i sigurnost; Ako muškarac želi upoznati ženu, on će to i učiniti. Ako ga žena odbije, on se neće previše zamarati sa tim jer ga ne zanimaju one žene koje nisu zainteresovane za njega. Muškarac koji je siguran u sebe neće moliti djevojku da izađe sa njim već će samo odrediti vrijeme i dan. On neće moliti za njene poljupce, ali nikada neće dovesti ženu u neugodnu situaciju i učiniti da se osjeća neugodno. piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh