Svaštara

Indy se izborila sa depresijom: Ja sam seks bomba i sa viškom i sa manje kilograma

Ona priznaje da je bila depresivna jer nije imala snage da nešto preduzme povodom svoje kilaže, a najprije radi zdravlja

Poslije brojnih i uzaludnih pokušaja da suvišne kilograme skine prirodnim putem, pjevačica Indy Aradinović naposljetku se ipak odlučila za operaciju želuca.

Ona priznaje da je bila depresivna jer nije imala snage da nešto preduzme povodom svoje kilaže, a najprije radi zdravlja.

– Jednostavno, bila sam depresivna kada sam shvatila da neću više tako, kada sam donijela odluku da idem na operaciju. Depresivna sam bila malo prije toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lijepa i sa viškom, ispostavilo se da sam seks bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh