Svaštara

Način na koji se muškarac ponaša otkriva šta osjeća prema vama – Ne zanemarujte 7 znakova

Nije vrijedno da trošiš svoje vrijeme na muškarca kome nije stalo do tebe. Ako nisi sigurna šta on osjeća prema tebi obrati pažnju na njegovo ponašanja.

par- Ilustracija / Miss7.24sata.hr

Ono ti može mnogo toga otkriti. Posebnu pažnju obrati na sledeće znakove jer ti oni mogu jasno reći da mu nije stalo do tebe i da samo gubiš vrijeme pored tog muškarca. 1. Uvijek se ti njemu prva javljaš; Svi govore kako muškarci nisu vješti u pisanju poruka, međutim, ako mu se zaista sviđaš on će ti se javiti.

Ako si uvijek ti ta koja mu piše, zove na sastanke i uvijek ti insistiraš na druženju, to je jasan znak da mu nije stalo do tebe. 2. Ne obraća pažnju kad ti se drugi muškarci udvaraju; Super je kada imaš muškarca koji nije ljubomoran i koji ti ne pravi ljubomorne scene svaki put kada razgovaraš sa drugim muškarcem, ali nije ok kada on ne obraća pažnju dok ti se drugi muškarac udvara u njegovom prisustvu. prenosi “Infpult“.

Ako u takvim situacijama ne pokazuje nikakvu reakciju i ako mu to ne smeta to je jasan znak da ne gaji nikakva osjećanja prema tebi. 3. Uvijek si mu rezerva opcija; Muškarac kome je stalo do tebe će te uvijek stavljati na vrh liste svojih prioriteta, a ako to nije slučaj onda nemaš šta tražiti pored njega.

4. Nikada ne razgovarate o budućnosti; Ako muškarac ignoriše svaki tvoj pokušaj da razgovarate o zajedničkoj budućnosti i uvijek taj razgovor ostavlja za kasnije, to znači da nema o čemu razgovarati sa tobom i da se ne vidi pored tebe u budućnosti.

5. Radi samo ono šta njemu odgovara; Ako muškarac samostalno donosi odluke na osnovu onoga što odgovara samo njemu bez da uzme u obzir tvoje mišljenje to znači da mu nije stalo do tebe. Partneri bi u vezi trebali biti ravnopravni i uzimati u obzir mišljenje onog drugog posebno kada su u pitanju neke važne odluke.

6. Ne želi te upoznati sa svojom porodicom; Naravno da ovo nije nešto što bi trebali uraditi odmah na početku vaše veze, ali ako muškarac i nakon nekog vremena izbjegava da vas upozna sa svojom porodicom i bliskim prijateljima to treba da ti bude sumnjivo.

Muškarac koji te voli će željeti da te pokaže cijelom svijetu i neće te skrivati ni od koga. 7. Ne trudi se da te bolje upozna; Ako te muškarac nikada ne pita o tvojim planovima, snovima i životnim ciljevima to znači da nije zainteresovan da te bolje upozna. Muškarac kojem je stalo do tebe će željeti da zna sve o tebi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh