Svaštara

HOROSKOP ZA SUBOTU 30. OKTOBAR: Škorpije će doživjeti uspjeh na poslu, a OVAJ ZNAK očekuje prehlada!

Saznajte šta vam zvijezde poručuju…

Horoskop - Chillizet.pl

OVAN

LJUBAV: Neće vam biti teško da privučete osobu koja vam se dopada, jer ćete u svim situacijama biti impresivno samopouzdani. POSAO: Imat ćete napon da se bavite nečim kreativnim. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti velikodušni I optimistični, što će pozitivno uticati na sferu ljubavi. POSAO: Bićete netolerantni u poslu, pogotovo kada su u pitanju greške podređenih. Imajte više razumijevanja. ZDRAVLJE: Osjetljivo grlo.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas je vaš dan, bićete posebno dobro raspoloženi i puni vjere u ljubav. POSAO: Bićete ljubazni I spremni da pomognete ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da posjetite ljekara.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti povučeni I kontakt sa drugim ljudima vam neće prijati. POSAO: Danas ćete biti u dilemi u vezi skoro svega, I nećete biti u stanju da donesete bilo kakvu konačnu odluku. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Bićete misteriozni I tajnoviti u iskazivanju svoje naklonosti, što će ostaviti prostor za nesporazume. POSAO: Mogući su logistički I administrativni problem u vezi posla. ZDRAVLJE: Prehlada grla.

DJEVICA

LJUBAV: Možete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati na nekom pretežno porodičnom skupu. POSAO: Moguće je da ćete imati pravnih problema u poslu, ali ne naročito ozbiljnih. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Vaš istančan ukus vam ne vrši uslugu u ljubavnom životu, jer zbog istog imate prevelika očekivanja. POSAO: Mogući problem zbog neregularnosti pri radu I u procesu rada. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobar dan za fizičko iskazivanje ljubavi. Vaša atraktivnost će doći do izražaja. POSAO: Doživjet ćete uspeh ili napredak na poslu. Možda čak dobijete priliku da zauzmete bolju poziciju u firmi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRIJELAC

LJUBAV: Partner će imati osjećaj emotivne ispunjenosti I zadovoljstva, nakon kontakta sa vama. POSAO: Imaćete problema na poslu I u procesu rada, ili probleme sa podređenima. ZDRAVLJE: Sporije varenje.

JARAC

LJUBAV: Diplomatični ste I zatvoreni, zbog čega će vas drugi doživeti kao hladnu I nezainteresovanu osobu. POSAO: Izostanak jasne komunikacije sa kolegama. ZDRAVLJE: Prehlada respiratornog sistema.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša dobra volja u ovoj sferi će biti primećena I cenjena od strane izabrane osobe. POSAO: Moguće je I neslaganje sa nadređenima ili prekršaj nekih pravila poslovanja. ZDRAVLJE: Poboljšanje zdravstvenog stanja.

RIBE

LJUBAV: Moguće su velike promjene u ovoj sferi I to one na bolje. Romansa sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Hrabro ćete se suočavati sa problemom u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh