Svaštara

Sumnjao da ga Ana vara, pa prisluškivao: Čuo MUŠKI glas, pa mu pao mrak na oči, a onda se desio OBRT

Čim se sve okončalo, otišao je u policiju.

Ali Abulaban - Instagram

Poznati TikToker Ali Abulaban, poznatiji kao Džinkid, uhapšen je nakon ubistva supruge Ane (28) i njenog prijatelja, koje je optužio za preljubu.

Ali je sa suprugom Anom često snimao sadržaje za popularnu društvenu platformu i postao slavan, ali nakon što su se posvađali, ona se odselila od njega s njihovom petogodišnjom kćerkom i otišla je u San Dijego, prenosi Pipl.

Ali nije mogao da prihvati novonastalu situaciju i pretio je Ani govoreći joj da to neće dozvoliti.

Dok žene i kćerka nisu bile u stanu, jednog popodneva je uspio da provali u njihovu kuću i na ajpedu svoje kćerke instalira program za prisluškivanje, demoliravši usput prostor kako bi izgledalo da je bila provala.

Nekoliko dana ju je prisluškivao, dok se nije čuo muški glas Aninog prijatelja Kadenasa Barona (29), za kojeg je odmah posumnjao da je njen novi ljubavnik.

Uzeo je pištolj, a potom se uputio u stan, gdje je upucao svoju ženu i njenog prijatelja, piše Objektiv.

Ali je poslije dvostrukog ubistva pozvao majku, a potom se i sam predao policiji, međutim, nije rekao da ih je ubio s predumišljajem već u samoodbrani.

Ali Abulaban navodno je i ranije bio nasilan prema ženi. Prošlog mjeseca žena ga je prijavila policiji, jer ju je navodno gurnuo i tako povrijedio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh