Svaštara

Javila policiji da je petomjesečnu kćerku zatekla MRTVU, a onda je uveče jedan detalj donio užasan PREOKRET

Kako se klupko odmotalo, tako je priča dobila jeziv zaokret.

Džoslin Grejem - City of Canton Police Department

Amerikanka Džoslin Grejem (23) iz Ilinoisa ubila je petomjesečnu kćerku Emeri Lajons pokušavši da potom prikrije zločin.

Grejemova je 7. oktobra pozvala policiju plačući preko telefona, pa ih je na vratima sačekala u delirijumu, tvrdeći da je djevojčica sama preminula.

Policiji je rekla da joj se čini da je kćerka udarila glavom o pod i preminula je na licu mjesta dok je ona bila u drugoj prostoriji, prenosi 25Week.

Međutim, istražitelji su u njenom stanu, već na prvi pogled gledajući preminulu bebu primijetili da se neke stvari ne poklapaju.

Grejemova je privedena na rutinsko ispitivanje u policiju i tamo je uspijevala da se drži svoje priče o “spontanoj” smrti kćerke, međutim, sve joj je palo u vodu kada su policajci pregledali njen telefon.

U pretraživaču su naišli na veći broj njenih pokušaja da rečenicom “kako se otarasiti djeteta” sazna šta može da uradi a da ne bude proglašena krivom.

Nakon što su joj saopštili saznanja do kojih su došli, Grejemova se branila ćutanjem sve dok policija nije došla do nekih njenih komšija i prijatelja.

Oni su im potvrdili da je majka od rođenja kćerke devojčicu gotovo mrzila i nije se libila da i na ulici priča kako joj je dijete smetnja u životu.

Kada je i autopsija potvrdila da je beba pretrpjela ozbiljne povrede po glavi od udaraca majke nekim predmetom, sve što je Džoslin Grejem do tada pričala palo je u vodu. Ona je sada u pritvoru čekajući na odluku suda koliko će godina morati da provede u zatvoru, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh