Svaštara

Kako žene Zodijaka biraju muškarce: Vage padaju na ljepotu – Škorpije na švalere

Svaka dama horoskopska traži muškarca na osnovu nečega što nju privlači i čemu ona teži.

Ljubavni par - blogspot

Ovan: Potreban vam je muškarac koji će vam stalno dokazivati ​​da ste najbolji na ovom svijetu. Energični ste, volite avanturu, pa vam treba neko ko vam to može pružiti, kako u svakodnevnom životu, tako i u spavaćoj sobi.

Bik: Da bi osvojio vaše srce, muškarac mora pokazati svoju lojalnost, a ne vršiti pritisak na vas.
Muškarac mora prije svega zaslužiti vaše povjerenje. Uživate u romantičnim večerama, poklonima i stabilnosti veze.

Blizanci: Morate biti osvojeni, onako kako se kaže – oboreni sa nogu! Volite puno pričati, pa bi vaš muškarac trebao znati slušati i održavati razgovor o bilo kojoj temi. Muškarac vas može očarati dobrim smislom za humor i inteligencijom.

Rak: Prijatelji i porodica su vam važni, pa bi vaš muškarac trebao poštovati vaše voljene i dijeliti vaše mišljenje po pitanju toga. Vaše povjerenje mora se zaslužiti. Ako vas muškarac osvoji, okružićete ga svom svojom ljubavlju i brigom.

Lav: Vi ste šarmantna i samopouzdana žena. Vaš muškarac bi vam se trebao svakodnevno diviti, biti odan i zahvalan. Trebao bi vas podržati u svemu, smiriti, pa čak ponekad i biti odgovoran za vaše nepromišljene postupke.

Djevica: Potreban vam je vrlo pažljiv pristup. Riječi, pokloni, djela – sve to treba vaš muškarac znati pružiti u pravo vrijeme!

Vaga: Cijenite ljepotu u svemu, pa i u muškarcima. Vaš partner bi trebao biti privlačan, trebao bi vam organizovati lijepe događaje, voziti vas na prekrasna mjesta, poklanjati luksuzne stvari itd.

Škorpija: Vi ste strastvena, misteriozna i vrlo zavodljiva žena. Tražite muškarca koji je jednako strastven i zavodljiv. Zbog toga često padate na švalere.

Strijelac: Vi ste koketna, vesela i bezbrižna žena. Potreban vam je muškarac koji vam neće ograničiti slobodu, s kojim vam neće biti ni dosadno.

Jarac: Vaše povjerenje je vrlo teško osvojiti, nezavisni ste i niko vam ne treba. Vaš muškarac bi trebao brinuti o vama, trebao bi znati zaraditi novac i pružiti vam osjećaj samopouzdanja. Vrlo ste direktni i vaš partner bi trebao biti isti.

Vodolija: Volite skrenuti pažnju i volite da vam se muškarci dive. On bi trebao cijeniti vašu nezavisnost, poštovati ​​vaše interese, biti vjeran prijatelj i ljubavnik.

Ribe: Do vašeg srca je vrlo teško doći. Ako vas muškarac okružuje brigom i romantikom, nasmije i čini da se osjećate sjajno – nećete moći odoljeti. Vaš muškarac bi uvijek trebao biti uz vas i u teškim vremenima, to vas navodi da ga volite još više, prenosi Pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh