Svaštara

Tip ljudi koji vas privlači na osnovu Zodijaka: Škorpije privlače osobe koje je teško osvojiti

Svaki horoskopski znak traži partnera na osnovu nečeg jedinstvenog što se njemu dopada.

Ljubav - Prva.rs

Ovan: Njih privlače osobe kojima mogu zapovijedati. To su obično osobe koje su nesigurne ili koje nemaju samopouzdanja. Njihova želja da budu vođe i da budu glavni se odražava i na ljubavnom polju. Čini se kao da će ovan namjerno izabrati nekoga ko nije dovoljno jak kako bi mogao njime upravljati.

Bik: Predstavnike ovog horoskopskog znaka privlače osobe koje vrjednuju tradicionalne vrijednosti. Njima treba osoba koja je lijepa, pristojna, učtiva i omiljena u društvu.

Blizanci: Njih privlače osobe koje će uvijek potvrditi da su u pravu. Blizanci jednostavno moraju uvijek biti najpametniji (za sebe) i žele da njihov partner u to vjeruje. Ako se njihov partner suprostavlja njihovim tvrdnjama ili ima drugačije stavove u njihovoj vezi bi moglo biti dosta neslaganja.

Rak: Njih privlače dobre osobe. Kako su rakovi sami dobri i pošteni oni neće moći započeti vezu sa nekim ko igra prljavo ili ko ima loše navike. Dobrota im je najvažnija stvar koju traže u partneru.

Lav: Predstavnici ovog znaka zodijaka traže partnera koji ći ih izazivati. Ali ne u negativnom smislu već u pozitivnom. Njima treba neko ko će ih natjerati da izađu iz svoje zone komforta i da učine velike stvari koje možda sami ne bi učinili

Djevica: Njima je potreban neko ko ih prihvata i razumije. Djevice su svjesne svoje komplikovanosti i zbog toga često imaju nesigurnosti po pitanju vlastite vrijednosti. Privlače ih partneri koji imaju razumijevanja čak i za njihove gluposti i mane.

Vaga: Njih privlače osobe koje su lude za njima, a ne one za kojima su oni ludi. Dakle, njima je bitnije da su voljeni nego da vole. Zbog toga često budu nesrećni u ljubavi jer kasno shvate da nije bitno koliko te neko voli ako ti ne gajiš ista osjećanja.

Škorpija: Privlače ih osobe koje ih odbijaju. Osobe koje je teško osvojiti su prava avantura za njih u koju će se rado otisnuti. Kada na nekoga bace udicu ne odustaju dok ga ne ulove, ili dok im ne dosadi.

Strijelac: Njima je potreban partner koji je jako zanimljiv. Ne ostaju dugo u vezi koja je bezlična i monotona. Ne žele biti u vezi sa nekim ko je bezličan. Privlače ih oni koji imaju zanimljiv karakter i kome se uvijek mogu diviti.

Jarac: Privlače ih samostalne osobe. Jarce će uvijek privlačiti osobe koje su nezavisne. motivisane i vrijedne. Nažalost, takav izbor ih često dovede u vezu sa osobom koja ih ne stavlja u prvi plan i kojoj je posao uvijek važniji od ljubavi.

Vodolija: Njih privlače osobe koje su njima slične. Ako želite znati šta Vodolije misle o sebi, pogledajte njihovog partnera. Ako misle da su pametni, tražiće intelektualce za partnere, ako misle da su kul potražiće zanimljivog i društvenog partnera. Njihov partner je njihovo ogledalo.

Ribe: Njih privlače kreativni ljudi. Ribe se često zaljubljuju u ljude koji će ih nadahnuti da stvaraju, osjećaju i rade sve ono što im se sviđa. Ribe će dati sve onima koje vole, prenosi Pult24info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh