Svaštara

Tri najemotivnija znaka Zodijaka, jedan je Rak, a ostala dva?

Neki horoskopski znaci imaju viši prag tolerancije, u stanju su da potisnu emocije i skoro nikad ih nećete vidjeti da plaču. S druge strane, tu su i oni kojima ljutnja ne pada teško. Evo s kim morate biti oprezni kada su osjećanja u pitanju.

Tužna djevojka - Yayimages.com

Ribe

Ribe su vrlo emotivne i žive u svom svijetu, a kada ih izvučete iz njega oni se ne snalaze najbolje.

Ne samo da ne skrivaju kada su povrijeđene nego će odmah početi raspravu o tome zašto ste ih povrijedili, a pritom će se isplakati.

Rak

I ovim horoskopskim znakom vladaju emocije. Međutim, za razliku od Riba, Rakovi neće previše raspravljati kada se osjete povrijeđeno.

Jednostavno će se povući u sebe čim osjete neku pretnju svojoj emotivnoj stabilnosti.

Škorpija

Malo je onih koji će Škorpije doživljavati kao osjetljive zato što svoju povrijeđenost ne prikazuju na isti način kao Ribe i Rakovi. Njima emocije vladaju na drugačiji način.

Oni će ih dobro sakriti i samo čekati svoju priliku da vam uzvrate istom mjerom. Škorpije su vrlo intenzivne i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrede, ali kod njih nema previše mjesta za suze kao kod Riba ili drame kod Rakova, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh