Svaštara

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. SEPTEMBAR: Djevice imaju uvećan apetit, a OVAJ ZNAK će možda okušati sreću u svijetu sporta ili zabave!

Saznajte šta vam zvjiezde poručuju.

Horoskop - Banjaluka.com

OVAN

LJUBAV: Nemojte očekivati bitne događaje u ovoj sferi. POSAO: Ili ćete nevoljno preuzeti dodatne odgovornosti koja će vas pritiskati, ili ćete biti degradirani na poslu. ZDRAVLJE: Promjenljivo I osjetljivo.

BIK

LJUBAV: Upoznaćete na nekoga ko je vrlo sličan vama, ko vam odgovara, I s kim ćete se odmah zbližiti. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dilemu u vezi ljubavnog života, jer će prilike koje budete imali biti “mršave”. POSAO: Radit ćete više I napornije od bilo koga drugog, zbog čega ćete zaslužiti pohvale. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

RAK

LJUBAV: Dobićete priliku u svom ljubavnom životu, koja zaslužuje da se portudite da je ostvarite. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

LAV

LJUBAV: Ovo je vaše vrijeme za svijanje ljubavnog gnezda, a generalna atmosfera će sve to samo još više naglasiti. POSAO: Doživjet ćete poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA

LJUBAV: Sve dobro funkcioniše u vašem ljubavnom životu, jer ste raspoloženi I spremni da se dobro zabavite. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

VAGA

LJUBAV: Izgladićete problem ili nesporazume koje ste imali sa parterom. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite za sebe, u sopstvenoj režiji I da nikome ne polažete račune. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete se ludo zaljubiti jer u ovom periodu ima šanse da upoznate nekog ko je neodoljiv. POSAO: Potrudit ćete se da budete najbolji u onome čime se bavite. ZDRAVLJE: Dobro.

STRIJELAC

LJUBAV: Moguće je da ćete prekinuti neki odnos u kome ste ili ćete biti nestrpljivi da se pomirite sa nekim iz prošlosti. POSAO: Možete dobiti dobru ideju koja ima potencijal da bude uspješna. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Moguće je daćete imati prilike za ljubav koje ćete propustiti zbog vašeg lošeg stava. POSAO: Napredovaćete u karijeri a moguće je I da će vam se uslovi rada znantno poboljšati. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja, imaćete više prilika za ljubav nego što želite. Sreća u odnosma. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

RIBE

LJUBAV: Lako ćete upoznati više zanimljivih osoba, ali vjerovatno isključivo na internetu I socijalnim mrežama. POSAO: Moguće je uspjeh u sferi nekretnina. ZDRAVLJE: Alergije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh