Svaštara

Tranzit Venere u Škorpiji do 06.10 – Djevice putovanje će vam prijati, Vage oprezno sa novcem

Venera, planeta ljubavi, je 10. septembra ušla u znak Škorpije i ostaće u ovom znaku sve do 06. oktobra.

Škorpija - Alamy

Energija Venere će biti jako kontraverzna pomalo opasna i nepredvidiva u ovom periodu. Zato je jako važno da budete oprezni i donostite odluke bez žurbe u svakom području svog života, piše “Infpult“.

Ovan: Ne postavljajte ulitimatume nikome. To vam može samo izazvati negativne emocije i sukobe.

Trudite se da izbjegavate stres i budite oprezni tokom vožnje.

Bik: Svoje mane zadržite za sebe i pokažite samo svoje najbolje vrline. U ovom periodu vodite računa o novcu i pazite kako ga trošite. Budite pažljivi sa svojim obavezama i ne preuzimajte previše obaveza na sebe.

Blizanci: U narednih nekoliko sedmica bi najbolje bilo pustiti da stvari idu tako kako idu i ne opirati se previše. Prekomjerni rad bi vas mogao iscrpiti i odmor će vam biti potreban, ali ne planirajte dugo putovanje.

Rak: Rakovi bi trebali biti mirni i ne nervirati se zbog sitnica.

Slobodni pripadnici ovog znaka ne bi trebali ići u potragu za srodnom dušom niti započinjati novu vezu.

Lav: Budete li se fokusirali samo na probleme, propustićete neke lijepe stvari koje bi vam se mogle desiti. Oni lavovi koji su pod stresom bi se trebali više zabavljati i malo zaboraviti na posao.

Djevica: Potražite inspiraciju u sebi, a ne u drugim ljudima. Nemojte sjediti mirno. Ako imate malo slobodnog vremena putujte i stičite nove uspomene. Putovanje će vam prijati.

Vaga: Vage bi trebale biti posebno pažljive u ovom periodu.

Ako ste planirali neke popravke u vašem domu ili renoviranje ostavite to za neki drugi period jer ovaj nije povoljan za to. Ne posuđujte novac i pazite kako ga trošite.

Škorpije; Budite hrabri posebno kada je ljubav u pitanju. Nemojte se plašiti pokazati svoja osjećanja osobi koja vam se sviđa.

Ako to ne uradite nikada nećete znati n a čemu ste i šta ta osoba osjeća prema vama.

Strijelac: U ovom periodu ne zanemarujte zahtjeve za pomoć od članova svoje porodice. Budite oprezni prilikom donošenja odluka posebno kada su finansije u pitanju.

Dobro razmislite prije nego štodonesete konačnu odluku.

Jarac Neodlučnost je vaš glavni neprijatelj kako u ljubavi tako i u finansijama. Postoje neke stvari koje vas jako brinu u zadnje vrijeme, ali na koje ne možete uticati. Pokušajte da ne razmišljate mnogo o njima.

Vodolija: Ne morate sve poslove riješiti odjednom. Dobro se organizujte i riješavajte jedan problem po jedan. Važno je da ne odustajete jer ste jako blizu uspjeha iako vam se trenutno tako en čini.

Ribe: Osobe rođene u znaku Riba bi trebale biti jako strpljive u ovom periodu. Nemojte odustajati od svojih ciljeva. Kada ovaj period prođe osjetićete veliko olakšanje i sa lakoćom ćete se izboriti sa svakom preprekom koja vam se nalazi na putu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh