Svaštara

100 posto tačno: Sat rođenja u potpunosti otkriva vaš karakter

Sat - Freeimages

Saznajte da li ste diva, umjetnička duša, avanturistički ili porodični tip

Već odavno znamo kada računamo znak u horoskopu i podznak, da su planete imale uticaj na formiranje našeg karaktera, odnosno svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ga prate. Međutim, to nije sve. Vrijeme u koje ste rođeni ima jako bitnog uticaja na vaš karakter.

Jeste li porodični tip, avanturista, dobar prijatelj ili nešto četvrto, saznajte upravo prema tom podatku.

Od ponoći do 02:00

Vrlo znatiželjne osobe koje teže stabilnosti i sigurnosti u životu. Porodični su tip, malo zatvoreniji prema okolini, ali u poznatim situacijama i okruženju postaju opušteniji.

Od 02:00 do 04:00

Oni koji su se rodili u ovom periodu su odlični govornici, pisci i prijatelji. Vrlo su pametni, vole putovanja i nove avanture.

Od 04:00 do 06:00

Osobe rođene u ranojutarnjim satima su hrabri i tvrdoglavi. Prirodni su vođe kojima niti jedna prepreka neće biti problem, brzo je svladaju. Štedljivi su, romantični i uvijek spremni da pomognu drugima.

Od 06:00 do 08:00

U ova dva sata rođeni su vrlo kreativni ljudi koji teže postignućima, ali i tome da okolina to primijeti i pohvali. Ponekad im to stvara probleme jer puno brinu o tuđem mišljenju i odobravanju, ali s druge strane su vrlo snalažljivi u životu.

Od 08:00 do 10:00

Šarmantne osobe koje vole biti same, ne brinu o tuđem mišljenju ni pohvalama. Vole meditirati, tražiti unutrašnji mir, pomagati okolini i širiti pozitivnu energiju.

Od 10:00 do 12:00

Suprotnost onima rođenima par sati prije, osobe koje su stigle na svijet u ovom periodu imaju jako puno energije, ambicija i aktivni su. Vrlo su komunikativni i dobri timski igrači, vole imati ljude oko sebe i znaju točno što žele u životu.

Od 12:00 do 14:00

Takođe ambiciozni, ali malo više odgovorni. Vole pažnju i kada im se okolina divi. Maštoviti su i skloni avanturama.

Od 14:00 do 16:00

Hrabri, odvažni, dobro se snalaze u teškim situacijama. Ne vole rutinu ni monotoniju, aktivni su, vole učiti i istraživati.

Od 16:00 do 18:00

Uvijek gledaju samo pozitivne strane neke situacije, znaju pronaći najbolje moguće rješenje, vrlo su pozitivni, puni energije. Ipak, teško se povjeravaju drugima jer su im vjernost i ljubav nešto najvažnije.

Od 18:00 do 20:00

Oni koji su se rodili u večernjim satima, između 18 i 20, su vrlo empatični, ne vole sukobe i trude se razumjeti sve ljude oko sebe. Prihvataju život onakav kakav je.

Od 20:00 do 22:00

Ne prihvataju da nisu u centru pažnje, žele da im se drugi dive i rođeni su glumci. Perfekcionisti su, ne vole griješiti i teže savršenstvu.

Od 22:00 do 00:00

Osobe rođene u ovo doba čudne su okolini jer su uglavnom povučene i ne pričaju puno o sebi. Umjetnički su tip, tragaju za unutarnjim mirom, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh