Svaštara

Severina našla novi posao – i to u BiH! Iznenadit će vas čime će se baviti, nema veze s pjevanjem

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno’, koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom

Severina Kojić - Instagram

Severina će uskoro postati voditeljica te će imati svoj talk show, piše Slobodna Dalmacija. Bit će to na regionalnom kanalu sa sjedištem u Banjoj Luci i trebao bi se zvati TV Una.

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije ‘Provjereno’, koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom.

Emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

Ovo nije prvi put da će se splitska pjevačka zvijezda okušati kao voditeljica. Naime, na samim počecima karijere, s Ivanom Banfić godinu je dana na HRT-u bila domaćica muzičke emisije Top Cup. Bilo je to 1989. kad je Severini bilo samo 17 godina. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb, a emisiju je prestala snimati jer je otišla na turneju po Australiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh