Svaštara

10 ODIJEVNIH PREDMETA KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA VIDE NA ŽENAMA: Da li nosite ovo pod brojem 4? AKO JESTE – ON JE SIGURNO PRESRETAN

Žene su spremne da se izuzetno potrude oko odjeće, samo da bi se svidjele muškarcu koji im se dopada. U stvarnosti, sve je mnogo jednostavnije jer većina stvari koje se toliko sviđaju suprotnom polu vjerovatno već imate u garderobi. Ne vjerujete? Hajde da provjerimo!

Svečana odjeća - Žena.hr

Mala crna haljina

Savršena mala crna haljina obavezna je u garderobi svake žene i djevojke. Olična je i za kancelariju i za posebne prilike, a ujedno će vam pomoći da se osjećate fantastično.

Visoke štikle

Obuća sa visokom štiklom još jedan je bitan element besprijekornog stila, koji muškarci toliko vole. A kako i ne bi – noge izgledaju primijetno duže, a držanje postaje ljepše. Kako im onda odoljeti?

Crvene stvari

Neke stvari na najbolji način ističu žensku senzualnost, a crvena je jedna od njih. Prvo, odeća crvene boje primetno oživljava i sasvim sigurno skreće pažnju na vas. Naučnici tvrde da se muškarcima više dopadaju žene koje nose crveno, čak i ako je u pitanju samo crveni ruž.

Gola ramena

Možda nema ničeg privlačnijeg od golih ženskih ramena. Majice i haljine bez bretela nisu samo vrlo se*si, već i pomalo intrigantne.

Haljina olovka

Razlika između vulgarnosti i senzualnosti je u tome da se ne pokažu istovremeno sve čari. Haljina olovka će privući mnoge poglede, ništa manje od dubokog dekoltea ili mini suknje, ali ti pogledi će pripasti vama, a ne vašem tijelu.

Kožna jakna

To je stvar koja nikada neće izaći iz mode i dodaće vam malo agresivnog šika.

Umeci od čipke

Teško je naći nježniji i romantičniji detalj od čipke. Odjeća sa čipkastim umecima daće vam laku razigranost, koketnost ili se*sualnost – sve zavisi od vaših namjera.

Gola leđa

To je moderno,, naprosto lijepo. Bluza ili haljina golih leđa još jedan je sjajan način da prikažete graciozne linija tijela, bez vulgarnosti.

Plave farmerke i bijeli gornji dio

Ponekad su jednostavne kombinacije najbolje. Uvijek ćete izgledati savršeno u klasičnim plavim farmerkama i bijeloj majici, duksu ili bluzi. Dodajte štikle i eto elegantnog izgleda; obujte patike i spremni ste da krenete u avanturu.

Sportska odjeća

Mnoge žene nisu baš sklone sportskoj odjeći, ali muškarci taj stil smatraju vrlo atraktivnim. Čini se da je to sjajan izgovor da kupite lijep komplet za vježbanje.

I zapamtite, glavno je da budete samouvjereni!

A evo i najvažnijeg savjeta: ljudi primijećuju kako se osećate i ako se osjećate samouvereno i seksi, nije važno šta imate na sebi. Privući ćete sve poglede! prenosi “Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh