Svaštara

Oliver potegao pištolj, učinilo mu se da je provalnik: Kad je vidio koga je UPUCAO, samo je vrisnuo

Kako je ispričao policiji, riječ je o nesrećnom slučaju.

Tuga - Ilustracija/Express.hr

Vilijam Oliver (31) iz Memfisa usmrtio je sopstvenu osmogodišnju kćerku pošto je pucao u nju iz pištolja, misleći da je njena silueta iz kuće zapravo provalnik.

Oliver je policiji ispričao da nije mogao da vjeruje kada je ugledao da je njegova kćerka, da je odjednom vrisnuo i briznuo u plač kada je shvatio šta je uradio.

Njega je supruga, Sijera upozorila na buku iz susjedne sobe, a oboje su bili ubijeđeni da je provalnik.

Umjesto lopova, to je bila njihova kćerka Alajla, koja je ni kriva, ni dužna stradala dok je tražila nešto po ormanu.

Policija je potvrdila je dijete hitno prebačeno u bolnicu u Memfisu, sa metkom u grudima.

– Sijera je odvezla djevojčicu u bolnicu, dok ju je Oliver pratio drugim autom sa još četvoro njihove djece koja su takođe bila u kući za vrijeme pucnjave. Djevojčica, na žalost, nije preživjela – navodi se u saopštenju policije, prenosi Dejli mejl.

Olivera je policija optužila za nesmotreno ubistvo, a njegova kaucija procjenjuje se na 112.500 dolara.

Dalja istraga je u toku, a pretragom dosijea u okrugu Šelbi, otkriveno je da je Vilijam Oliver i ranije optužen za težak napad koji se dogodio 2019. godine, ali nije navedeno konrektno o čemu se radi, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh