Svaštara

Astrolozi otkrivaju: 3 znaka Zodijaka koje bi mogla pratiti loša sreća tokom Septembra

Septembar započinje sa Suncem u analitičnoj, dobro organizovanoj i predanoj Djevici.

lepaisrecna

Devica voli red, ali ono što još više voli je savršenstvo pa nam je lako izgubiti se u detaljima tokom sezone Djevice. Sa 22. septembrom se završava ljeto, a Sunce prelazi u uravnoteženu i harmoničnu Vagu. Ovo bi nas moglo podstaći da se više fokusiramo na ljubavne i prijateljske odnose.

Međutim, za neke znakove Zodijaka septembar neće biti povoljan mjesec i mogao bi im donijeti razne izazove. Blizanci: Blizanci bi se u ovom mjesecu mogli osjećati prilično zbunjeno. Tokom prve polovine mjeseca Sunce će boraviti u vašoj četvrtoj kući koja označava porodicu.

Možda žudite za bliskošću, ali ćete se možda osjećati i izazvani svojim istinskim osjećajima, što se posebno odnosi na vaš lični život. Merkur, vaša planeta vladar, započinje svoje retrogradno kretanje 27. septembra pa ćete se u tom periodu osjećati pomalo zbunjeno.

Rak: Kada započne sezona Vage možda ćete osjećati težinu svih emocija koje nosite u sebi. Retrogradni Merkur koji će se desiti krajem mjeseca će imati veliki uticaj na vas i vaše raspoloženje. Ova retrogradnst može iskopati mnogo neobrađenih emocija, posebno onih koje su vezane za vaše djetinjstvo.

Neka vam ovo bude prilika da shvatite kroz šta ste sve prošli i kako vas je to oblikovalo. Ribe: Ribe bi se u ovom mjesecu mogle riješiti mnogih negativnih stvari iz svog života. Sezona Djevice potaknut će vas da se fokusirate na svoje odnose, podižući ljubav, ali i komplikacije koje pokreću vaša najbliža partnerstva,piše Infpult

Međutim, do trenutka kada se puni Mjesec u Ribama dogodi 20. septembra, možda ćete shvatiti da ste se promijenili na bezbroj načina. U ovom mjesecu biste se mogli riješiti toliko negativnog prtljaga koji ste nosili u sebi. Mogli biste osjetiti veliko olakšanje zbog svega negativnog što ste izbacili iz svog života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh