Svaštara

Sedam zlatnih zapovjesti jakih i mudrih žena

Jaka žena uvijek zna tačno šta želi od života i uvijek se trudi da to i dobije. Svoju stvarnost stvara sama i ne oslanja se na druge i njihova mišljenja.

Žena - Infpult.info/

Ona plijeni pažnjom gdje god da se pojavi i vješto ističe svoje kvalitete. Trudi se da živi u miru i harmoniji i zna kako iz svega izvući zadovoljstvo. Ona se ni sa kim ne takmiči i sa mnogo samopouzdanja i uzdignute glave korača kroz život.

Jaka i mudra žena ima svoje zapovijesti kojih se uvijek pridržava.
1. Ne sumnja u svoju privlačnost; Sigurnost u svoju privlačnost joj je postala navika i nije joj potrebna potvrda drugih kako bi se osjećala privlačnom. 2. Ne zanimaju je sukobi; Ona uvijek preferira civilizovan dijalog umjesto beskorisnih i neugodnih prepirki.

3. Ne krivi sebe za svaku grešku; Svi ljudi griješe, a najveća greška koju možemo napraviti jeste kriviti sebe. Grešku treba ispraviti, a ne kukati zbog toga. 4. Ne kopira druge; Ona ističe svoje dostojanstvo i ne dozvoljava da njena individualnost bude uništena.

5. Ne očekuje ništa od drugih; Jaka i mudra žena zna da ni od koga ne treba ništa da očekuje. Takođe, ne želi ispunjavati tuđa očekivanja. Ona se oslanja samo na sebe. 6. Vodi računa o svom izgledu; Mudra žena se trudi u svakoj situaciji da izgleda besprjekorno, čak i ako su u pitanju svakodnevne aktivnosti.

7. Pokazuje ljubaznost; Ona je uvijek pristojna i korektna i prema svakome će se odnositi sa ljubaznošću čak i prema onima koji to ne zaslužuju. Ona kontroliše svoja osjećanja i ne dozvoljava da je savladaju negativne emocije,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh