Svaštara

Top 5 NAJGORIH ljubavnica prema horoskopu

Neke planiraju, neke jedva čekaju da se se*s završi…

Djevojka - Unsplash

1. Djevice
Žene Djevice će svom partneru uvijek pronaći zamjerku. Stalno kritikuju, a takve su i za vrijeme se*sa. One često ne mogu da pronađu ništa dobro u svom partneru.

2. Rak
One su uvijek spremne za priču, a problem nastaje kada počnu pričati tokom se*sa. Tada ne pričaju ‘prljave stvari’, već započnu razgovor. Ne odustaju od svog nauma i ne razumiju u čemu je problem.

3. Jarac
Njoj je najvažniji raspored, tako da nemojte očekivati spontanost. Se*s se događa kada joj raspored to dopušta, a nemojte misliti da je možete ‘uloviti’ u trenutku u kome vi to želite. Ona će vam reći da trenutno ima puno posla i pronaći drugi termin za se*s.

4. Ribe
Ako vam se sviđaju partneri koji ne vole puno da rade, nego samo leže, Ribe su idealne žene za vas. Kada se se*sate, imaju osjećaj kao da partneru čine uslugu. Uz sve to, ona jedva čeka da se*s završi.

5. Bik
Kod ženskih pripadnica ovog znaka, najvažnije je znati trik – se*s s njom biće odličan, samo trebate da ga inicirate kada je raspoložena. Tada postaje divlja u krevetu, a trebat će vam snage da je ‘ukrotite’. S njom možete proživjeti nezaboravne trenutke, ali budite strpljivi, piše “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh