Svaštara

OVO JE MAJA KOJU JE UBILA STRUJA IZ KABLA RAČUNARA: POLICAJKA STRADALA U SVOM STANU, MUŽ ZATEKAO STRAVIČNU SCENU!

Pripadnica MUP Maja Marković (37) iz Beograda, koja je tragično nastradala kad ju je udarila struja na terasi njenog stana dok je namještala kabl na računarima kojima je “rudarila” kriptovalutu itirijum, bit će sutra sahranjena.

policija - Hayat

Tragedija se dogodila u utorak u Ulici braće Ribnikar na Zvezdari. Kobnog dana suprug nastradale, inače također pripadnik MUP, pokušavao je nekoliko puta da je dobije na mobilni telefon, a pošto nije uspio, uputio se do stana.

Tamo je zatekao stravičnu scenu! Beživotno tijelo supruge našao je na terasi, gdje su dva računara za “rudarenje” kriptovaluta. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali nesretnoj ženi nije bilo spasa – kaže sagovornik i dodaje da su prvi rezultati istrage pokazali da je preminula od strujnog udara, piše Kurir.rs.
Pretpostavlja se da je Maja pokušala da namjesti kabl računara i da je tako došlo do kratkog spoja. Nevjerica, tuga i bol – tako bi mogla da se opiše atmosfera na Zvezdari u kraju gdje je živjela nastradala. Komšije nesretne žene imaju samo lijepe riječi za nju, a ističu da ne mogu da dođu sebi od šoka otkad su saznali šta se dogodilo.
Divna porodica, koja je uvijek bila kulturna i odmjerena. Užas i velika tragedija – kaže jedan komšija, dok drugi dodaje: – Porodica je van sebe od tuge. Nesretni muž ju je našao mrtvu. Velika tuga. prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh