Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. AVGUST 2021.

Vaga umire za ljubavlju, Škorpija rizikuje u tajnom flertu

OVAN

POSAO: Od saradnika tražite dobru radnu disciplinu, higijenu, dolazak na vreme u firmu ili radnju. LJUBAV: Detaljišete previše. Partner nije raspoložen zbog toga, posebno ako ste sa Lavom u braku ili vezi. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

BIK

POSAO: Očekujte dobru saradnju sa starijom osobom ili poslovnim partnerom sa kojim ste nekada radili. Dobar dan za novac. LJUBAV: Izrazite svoja prava osećanja. Samo na taj način ćete uspeti da dobijete pravu ljubav. ZDRAVLJE: Počnite da vežbate.

BLIZANCI

POSAO: Niste u prilici da svašta radite. Poslove koji su vam sumnjivi nije potrebno da preuzimate. LJUBAV: Potrebno je da dajete neka objašnjenja partneru. Vaša voljena osoba je u nekoj fazi zbunjenosti. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

RAK

POSAO: Dobijate važne informacije sa svih strana. Važno je da ih dobro projektujete i pokrenete na pravi način. LJUBAV: Stavovi se ne poklapaju između vas i vašeg partnera. Moraćete da se dogovorite. ZDRAVLJE: Smanjite obroke.

LAV

POSAO: Potrebna vam je podrška. Sve ideje koje imate morate da posedujete osobe koje će da podržavaju vašu zamisao. LJUBAV: Potrebno je da zaintrigirate partnera. ZDRAVLJE: Dosta dobro bez većih tegoba. DEVICA

POSAO: Saradnici oko vas nisu u stanju da prate dinamiku vašeg mentalnog sklopa. LJUBAV: Malo ste poljuljani partnerovom hladnoćom. Potrebno vam je da porazgovarate. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Važno je da vaša reputacija ne bude ugrožena. Vi ste veoma pažljivi kada su međuljudski odnosi u pitanju tako da ćete pazite na svoju poslovnost. LJUBAV: Potrebna vam je nova ljubavna veza. ZDRAVLJE: Niste u lošoj energiji.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrudite se da budete mudri, da vučete pametne poteze i ne pričajte svakome sve. LJUBAV: Potrebno je da budete van tajnih ljubavnih veza, flerta… Ako ne prekinete partner će kad-tad otkriti. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

STRELAC

POSAO: Kolege su vam ili prijatelji ili neprijatelji. Pokušajte da rasčlanite ko je ko. LJUBAV: Zanimljivo društvo vas očekuje u toku dana i večeri. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.JARAC

POSAO: Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni. Povezanost sa državnim institucijama. LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaju susret sa jednim Strelcem koji je poduže zaljubljen u vas. ZDRAVLJE: Zdravstveno pazite na prehlade.

VODOLIJA

POSAO: Svi koji su kreativci i operativci vama mogu da pomognu i izađu u susret. Dobar posao sa Vodolijom, Jarcem, Ovnom. LJUBAV: Napeti ste. Nije vam stalo previše do ljubavi. Morate da preispitate sebe. ZDRAVLJE: Manje smetnje sa pritiskom.

RIBE

POSAO: Iskustvo igra veliku ulogu u napretku vašeg poslovanja. LJUBAV: Zadovoljni ste. Čekate ishod flerta sa osobom koju dugo poznajete i koja vam se sviđa duži period.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh