Svaštara

3 znaka Zodijaka čija psihička moć raste tokom Mjeseca u Škorpiji

Tri horoskopska znaka čija psihička moć raste u ovom periodu imaju neku vrstu veze sa energijom Škorpiona.

Horoskop - Freshpress.info

To je jedan od razloga zašto je njihova intuicija najjača kad god planeta pređe osmu solarnu kuću astrologije.

Kada je Mjesec u Škorpiji, svi znamo jednu stvar: Vremena će postati emotivna. Želje izlaze na površinu, pa tako i skrivena osjećanja.

Čija će psihička moć rasti tokom Mjeseca u Škorpiji?

Ovan
Ono što ćete možda doživjeti od danas je osjećaj velike paranoje koja se vrti oko ljubomore i posesivnosti. Vjerujete da hvatate nešto što ima veze sa vašim partnerom i ne vjerujete u to.

Vaša izoštrena čula vam govore da su vas lagali, a istina je – vaša čula su u pravu; postoji velika šansa da vas je partner, prijatelj ili rođak slagao.

Na kraju krajeva, i oni su ispod Mjeseca Škorpije, a imaju i tajne.

Nažalost, sada ste u mogućnosti da otkrijete sve njihove tajne, a to vam se ni malo ne sviđa.

Da je ovo običan dan, oboje ne biste bili toliko okupirani mračnim mislima, ipak je danas taj dan u kojem vladaju mračne sile. Možete li se pomiriti sa onim što ste pronašli? Da, definitivno. Sada krenite dalje. Nema potrebe za svađom.

Bik
U vašem slučaju, psihička moć će vam pomoći. Osjećat ćete se osnaženi sopstvenom intuicijom. Može se pokazati kao nova ideja koja će vam iznenada pasti na pamet.

Ova ideja vam prikazuje sliku sebe u budućnosti, gdje ste srećni i zadovoljni putem koji ste izabrali. Ova vizija će vas inspirisati da današnji dan učinite polaznom tačkom u svom životu.

Kako kažu, “nema vremena poput sadašnjeg” i upravo tako će vas Mjesec u Škorpiji pogoditi; poput polazne tačke pomoću koje možete početi da ostvarujete svoje snove.

Možda imate savršene scenarije na umu, ali oni vas samo inspirišu; ovaj tranzit će vas učiniti strpljivijim i punijim poleta nego ikada ranije.

Ovo je veoma dobro vrijeme za vas da napravite izbor u obrazovanju ili na putu karijere – ta odlučnost Bika, pomešana sa Mjesecom u Škorpiji, čisti je materijal pobjednika.

Škorpija
Ne postoji ništa u vezi ovog dana što nećete voljeti. Ovo je čista divljina Škorpiona – Mjesec u Škorpiji, za Škorpiju je kao ostvarenje sna, to je sve što jeste i u stanju ste da izvučete mnogo snage iz ovakvog tranzita.

Ne samo da ćete moći da predvidite ponašanje ljudi, već ćete moći da otkrijete tajne drugih – ako vas to zanima.

Što i radite, jer, pa, vi ste tako mračan znak. S druge strane, kako vaša psihička sposobnost raste, tako će se povećavati i vaša želja za kontrolom, što bi moglo dovesti do sumnjičavosti i manije gonjenja.

Bićete u najgorem stanju tokom ovog tranzita, što znači da ništa neće biti dovoljno dobro za vas. Čudno, uživate u ovoj vrsti pojačane negativnosti, a u vašem svijetu ste u stanju da ovo pretvorite u pozitivno iskustvo, makar samo za sebe, piše “Lufitka“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh