Svaštara

Petak 13. avgust će za 3 znaka Zodijaka biti pun flerta, bude se unutrašnji demoni, pršte varnice

Univerzum nekad doslovno, potpuno i nedvosmisleno izluđuje ali imajte na umu da petak 13. zaista nema uticaja na astrologiju.

Horoskop - Telegraf.rs

Dakle, ako tražite astrološku osnovu za svo ludilo, nema je. Petak 13. poznat je po lošoj sreći zbog predanja koja ga okružuju. Prema BBC -u, petak 13. mogao bi biti zasnovan na nordijskoj mitologiji. Loki, koji je bio 13. gost na večeri za bogove, po dolasku je odvukao svijet u mrak. Ne postoji način da se zaista zna odakle i kada je današnja nesretna reputacija zaista došla.

Ovaj petak 13. će biti izazov za nekoliko odabranih. Mjesec će biti u Vagi orijentisanoj na odnose, povećavajući vašu želju da se povežete sa drugima i flertujete sa kim god. Međutim, kako se Mjesec sklapa s tamnim i kapitulirajućim Plutonom, iz ovog petka, 13. avgusta 2021. mogli bi da se iznjedre sukobi, da vas obuzmu sumnjivi instinkti i da vas okruži sveukupni osjećaj nelagode. Ako vam treba nešto šta biste mogli da okrivite onda je to petak 13.

Ova tri znaka ipak očekuju iznenađenja u petak.

Škorpija
Tokom petka, 13. avgusta, možda ćete se osjećati još raspoloženije nego obično. S Mjesecom u vašoj 12. kući duhovnosti i samoponištavanja, neke vaše podsvijesne misli i osjećanja može biti još teže izbjeći. Ovaj dan bi bilo najbolje provesti dopuštajući sebi da se odmorite i analizirate svoj unutrašnji svijet.

Provedite to bilježeći svoj tok svijesti, baveći se terapijskim poduhvatima i jednostavno dozvoljavajući sebi da procesuirate svoja osjećanja. Vaši unutrašnji demoni su možda jaki, ali nisu jači od vas.

Jarac
Petak 13. može izgledati kao potpuno praznovjerje, ali astrologija kaže da bi vam ovaj dan mogao biti posebno težak. Na kraju krajeva, mjesec u Vagi izravnava se sa Plutonom u Jarcu, ulazeći u neke od vaših upitnijih impulsa.

Energija na ovaj dan mogla bi biti posebno izazovna, terajući vas da savladate prepreke koje su vam stajale na putu i ​​sputavale vas. Međutim, možda ćete biti spremni da učinite neke prilično nemilosrdne stvari da biste napredovali, pa dobro razmislite prije nego što se obavežete na njih.

Ribe
Možda ste jedan od najslađih i empatičnijih horoskopskih znakova, ali to ne znači da ste sposobni da izdržite emocije na tamnijoj strani ljudskog spektra. Ovog petka 13. osjetit ćete svoje emocije još intenzivnije nego inače.

Ako se osjećate kao da vam uzurpiraju moć ili mislite da neko pokušava da zauzme vaše mjesto, možda ćete morati da proživite pakao. Ljubomora bi definitivno mogla da se pojavi, pa se potrudite da zapamtite svoju vrijednost. Ne postoji niko ko može da uradi ono što vi radite, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh