Svaštara

Otkrio da djeca imaju rijetku KRVNU GRUPU, pa ih na izletu zaklao: U povratku ga je odao nevjerovatan detalj

Verovao je da će sin i kćerka kad porastu postati “neprijatelji čovječanstva”.

Metju Tejlor Koleman - Instagram

Amerikanac Metju Tejlor Koleman (40) iz Kalifornije uhvaćen je na granici sa Meksikom nakon što je ubio dvogodišnjeg sina, ali i sedmomjesečnu kćerku.

Koleman je počinio monstruozan zločin pošto je mjesecima prije toga bio pod uticajem teorija zavjera Iluminata i sektaških grupa, za šta nije ni znala njegova supruga.

Kolemanu se slošilo kada je otkrio da su djeca naslijedila “čudan DNK” od supruge, kao i da imaju rijetku krvnu grupu koja se ranije u mnogim spisima teorija zavjere dovodila u vezu sa đavolom, crnom magijom i “neprijateljima čovječanstva”.

Zbog toga je Koleman “shvatio” da mu je jedino rješenje da se što pre riješi sopstvene djece prije nego što odrastu i postanu “čudovišta” koja će ubijati sve oko sebe. Nesrećnu djecu poveo je sa sobom na izlet iz Santa Barbare ka Meksiku, u namjeri da ih tamo ubije.

U gradiću Rozaritu, otac je djeci pucao u glave. Potom je njihova tijela zakopao kod obližnje šumice, a onda je krenuo nazad. Supruzi je već pripremio laž da su ga Meksikanci napali i kidnapovali im djecu. Nadajući se da će to proći, došao je ponovo do granice gdje je uhvaćen.

Meksički graničari ne samo što su u kompjuteru otkrili da je u zemlju ušao sa dvoje djece, već su mu na kolima primijetili tragove krvi.

Potom su kontaktirali američke kolege koje su im saopštile da je Metjuova žena prijavila njegov i nestanak žene. Nakon nekoliko minuta, Koleman je uhapšen. Za mrlje na kolima pravdao se činjenicom da je ubio divlju svinju dok je prelazila ulicu. Ni to mu nije prošlo jer su meksički forenzičari brzo došli do istine javivši kolegama u SAD da je krv od Metjuove djece.

Zabezeknuta supruga završila je tog dana u bolnici na sedativima, dok Koleman gotovo da i nije trepnuo.

Kako je bio čvrsto ubijeđen da je učinio pravu stvar jer je ubio djecu koja su u sebi imala krvnu grupu “neprijatelja čovječanstva”. Trenutno se nalazi na psihijatrijskom vještačenju u okviru pritvora u Kaliforniji, prenosi “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh